Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hátrány ha egy férfinak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány ha egy férfinak nincs jogositványa és nincsen autója sem?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az autókat nem akarok vezetni.

Ez mennyire hátrány a lányoknál?

28 F

2024. márc. 25. 17:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%

"Gyerekeknek kulon óra, egyéb foglalkozás off."

11 különórára jártam mindig, 8 éves koromtól gylaog, egyedül mindenhova.

Volt egy osztálytársam, 12 különórára járt, arra a 11-re, amire én is, és a 12. a Magyar Rádió szerkesztősége volt, oda is gyalog ment, egyedül. Kb. 250 méterre lakott a rádiótól (is).

2024. márc. 25. 20:33
 22/28 anonim ***** válasza:
20%
21: azért amikor te lehettél ennyi idős, akkor nem olyan volt a közbiztonság, mint most, és nem is feltétlen olyan közel lakik mindenki az adott különóra helyszínéhez. Én is jártam 12 évesen busszal suliba, de akkor nem volt ennyi szabadlábon járó idióta, nem voltak ennyire "bátrak" a pedók, nem volt ennyi támadás, késelés fényes nappal... és akkor is raboltak ki 10 éves gyerekeket buszmegállóban, pláne most.
2024. márc. 25. 20:37
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
meg nem volt annyi autóbaleset
2024. márc. 25. 20:42
 24/28 anonim ***** válasza:
76%

22: Itt még mindig az az állítás van cáfolva, hogy gyereket nem lehet vállalni autó nélkül.

Mért ne lehetne?

Ha elköltözöl a világvégére, ugyanakkor városi életmódhoz ragaszkodsz, az egy elég öngól, és akkor nem lehet.

Ennek nem az autó az oka, hanem te magad.

Benne van a belvárosi lakás árába 50 évre előre az utazási költség? benne.

Mert nem kell autó, nem kell buszjegy se, minden ott van helyben.

Én azt nem tudnám elképzelni, hogy a gyereket X éves korától bárhova vinni kelljen, és ne önállóan menjen.

30 éve még ott volt a k..afuttatás központja és a maffia utcai életének központja, ami helyszíneket soroltam, sulink, lakásaink, egyetemek környéke, most ez nincs már, és ma már mobiltelefon is van, akkor nem létezett.

2024. márc. 25. 20:42
 25/28 anonim ***** válasza:
76%

"nem volt ennyi támadás, késelés fényes nappal... "

Itt nálunk sose volt.

Se régen, sem most.

Egyet tudok az elmúlt 20 évből, a Deák téri. Az egy galeriben volt, utcagyerekek közt, akik keresték a konfliktust. Normális arrajáró átmegy az utca túlfelére és kimarad belőle.

2024. márc. 25. 20:45
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
nekem is 1 hónapig parkolt egyszer a szerelőnél, addig nem volt, túléltem
2024. márc. 25. 21:37
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
És akkor mégis hogy fogtok közlekedni?
2024. márc. 26. 21:22
 28/28 anonim ***** válasza:

20

Hát, gratulálok, nekünk csak 60M.os volt a házra a keret, így nem tudtunk Bp.n házat venni, csak onnan 25km.re

2024. márc. 27. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!