Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyon le nézik azt ha egy férfinak még jogosítványa sincs?
Igen, ennyin múlik az egész életed. Jogsi nélkül senki vagy.
(Tesó, nyugodj le. Nekem sincs jogsim, mert nagyon félek a vezetéstől, mégis 4 éve boldog párkapcsolatban élek, már tervezgetjük a gyereket is)
Ne csüggedj.
Nekem sincs jogsim. 17 éve boldog párkapcsolatban élek, 3 iskolás korú gyermek édesapja vagyok.
nem közvetlen a jogsi a lényeg, hanem hogy a hosszabb távú tervekhez képest mennyire hátrány az életben.
vidéken, főleg rossz közlekedésű kisebb településeken egyértelműen.
budapesten a legkevésbé, de most mindketten csináljuk, mert családot alapítani azért mégsem úgy kéne, hogy ki vagyunk szolgáltatva a tömegközlekedésnek vagy más családtagok-barátok segítőkészségének
A jogsi 3-400.000ft között lesz és a hírekben is mondták hogy az autósiskolák se mernek emelni mert már így is kevesebben csinálják a jogsit.
De az emelkedés nem áll meg.
Egyszer muszáj lesz letenned!(hacsak nem vagy budapesti vagy találsz egy csajt akinek van!)
Van egy olyan megoldás is, hogy ha sikerül nagyon gazdagnak lenned akkor lesz egy saját sofőröd.
Vagy ha kevésbé, de még is sikerül valamennyire gazdagnak lenned, akkor Taxival fogsz járni.
Én a párommal tömeg közlekedésen ismerkedtem meg még 2005-ben. Az a volános busz hordott munkába, a páromat meg gyakorlatra.
Ja, vidéki vagyok, ~200 fős falvacskábol, de nem hátrány, még 3 gyermek mellett sem.
#3-as voltam.
Jogos!
Dagobert bácsinak sem volt jogsija!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!