Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyon le nézik azt ha egy férfinak még jogosítványa sincs?
Figyelt kérdés
Nagy hátrány az? Sajnos én megpróbáltam vettem vagy 100 órát tényleg akartam de nem lett meg. Pénzem már nem volt folytatni. De szerintem ezt nem mondom el ha összejön egy randi. Csak annyit mondok nincs. Mennyire hátrány? Sose lesz feleségem se család? Ebbe kell bele törődni?2022. okt. 5. 10:47
21/40 anonim válasza:
Nem én vagyok a #19-es, de hidd el nem mindenkinek vonzó se a bmw általában, se a 20+ éves lerúgott használtautó. :D
22/40 anonim válasza:
20.
Pontosan tudod miről beszélek, vagy ennyire buta vagy?
A 24 éves BMW, idehaza, nem ez a szint: [link]
Hanem "németbű" behozott rozsdakupac, a faluvégi Józsi bá' műhelyében összegányolva. Benne egy 23 éves idióta kölökkel, aki azt hiszi, hogy ő Dominiktorreto.
23/40 anonim válasza:
Bevallok valamit, lehet ki fogtok nevetni, vállalom. Most vagyok 35, én pár évvel ezelőttig nem tudtam, hogy az autók ennyire drágák. Nem tudok vezetni, nem nézegetek autós magazinokat, azt hittem, az autók többsége újan max 5 millió lehet. Nyilván a Tesla meg a mindenki álom Ferrarija drágább, gondoltam, de amivel Pesten cirkálnak az emberek, az nem lehet drága.
24/40 anonim válasza:
Nem nézem le,viszont ez már annyira hozzátartozik az élethez,az én esetemben főleg,hogy nem tudnám elképzelni az életemet olyannal,akinek nincs jogsija. Egyszerűen nem akarok mindig,minden nap én vezetni.
25/40 anonim válasza:
Kedves 4 válaszoló szerinted családot és gyereket csinálni csak akkor lehet meg akkor kell akinek van jogdíja? Akkor a te felfogásod szerint akinek nincs jogsija annak ne legyen gyereke.Érdekes felfogás.
26/40 anonim válasza:
Elég szomorú hogy az emberek csak a haszon miatt vannak együtt egymással."Jajj ha nincs kocsija meg jogsija akkor én azzal nem tudok már együtt lenni" hát mi lesz ezzel a világgal ilyen gondolkozással.Régebben sem volt az embereknek kocsija meg jogsija még is boldogok voltak még el tudták járni dolgozni meg fel tudták nevelni a gyereket.Az a baj a mai világgal hogy el vannak lustulva meg kényelmesedve az emberek.Annyira fel van gyorsulva a világ hogy lassan az egész világot meg az embereket a gépek irányítják.
27/40 anonim válasza:
Oké kérdező, van jogsid, tessék.
ÉS???
Van kocsid? Van egy normális, használtra 5M-ed? Parkolás? Benzinre fussa?
28/40 anonim válasza:
#26: Kicsit túl dramatizálod szerintem, de az ilyen "kocsi nélkül el sem tudom képzelni a hétköznapjaimat" féle embereknek lerohadnának a lábaik ha 10 km-t le kéne sétálni.
29/40 anonim válasza:
Se a páromnak se nekem nincs se kocsija se jogsija de 100x boldogabbak vagyunk azoknál akiknek van kocsija meg akik csak azért jön össze xy-al mert van kocsija.És attól egy párkapcsolatban van minkét félnek kocsija,akkor mi van? Az nem azt jelenti hogy boldogok is,lehet állandóan veszekednek meg magányosak.
30/40 anonim válasza:
Én nem kezdenek ilyen pasival soha, az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!