Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyon le nézik azt ha egy férfinak még jogosítványa sincs?
Gyerek mellé szerintem is alap hogy tud vezetni a felnőtt aki vigyáz rá.
Ha nincs gyerek a családban akkor abszolút nem érdekel, nekem van jogsim de a vizsga óta nem használtam. De ha gyerekem lenne akkor nekem fontos lenne hogy baj esetén eljussak a-ból b-be gyorsan és függetlenül másoktól.
Van olyan hogy nem elég súlyos a baj ahhoz hogy mentőt hívj, viszont ahhoz túl rossz a helyzet hogy várj, vagy tömegközlekedj. Ilyenkor jól jöhet ha van jogsi.
¯\_(ツ)_/¯
Azért ez helyrajzi kérdés is.
Vidéken, egy faluban, gyakran szó szerint a túlélés kérdése a kocsi, hisz még akár melóba sem tudnál nélküle elmenni. Meg nem biztos, hogy lehet várni a mentőre, érdemesebb kocsiba rakni a beteget, és bevinni a kórházba. Meg ugye sem a fa, sem a vaddisznó nem jön be magától az erdőről.
De egy nagyvárosban, oda minek a kocsi? Főleg Bp.-re?
Se BP-n lakni nem akarok, se gyereket nem akarok, de gondolom a BP-n lakó embereknek is lehet rosszul a gyereke.
Amúgy eszembe jutott +1: a kisállat. Ahhoz még mentőt se lehet hívni ha pl hétvégén éjszaka baleset éri vagy rosszul lesz.
29#
Hohoho. Azért ez erős kijelentés😀
Honnan tudod te azt hogy boldogabbak vagytok pl nálunk.
Képzeld mindkettőnknek van kocsija, jogsija és mégse veszekszünk és nem vagyunk boldogtalanok. Nem értem a gondolatmenetedet.
És ha van jogsi, de nem telik autóra? >:)
Ez a kérdés nem a jogsiról, hanem a pénzről szól.
37.
Oké, van jogsim, de nincs pénzem/igényem/lehetőségem kocsira. Olyankor mi van?
"Régebben sem volt az embereknek kocsija meg jogsija még is boldogok voltak még el tudták járni dolgozni meg fel tudták nevelni a gyereket.Az a baj a mai világgal hogy el vannak lustulva meg kényelmesedve az emberek.Annyira fel van gyorsulva a világ hogy lassan az egész világot meg az embereket a gépek irányítják."
Jajj, ez a csúnya gonosz mai világ... gondolom, akkor nem is tusolsz, hisz nem is olyan rég még fürdőszobák sem voltak.
"Régebben sem volt az embereknek kocsija meg jogsija még is boldogok voltak még el tudták járni dolgozni ...."
Internetük sem volt, mégis leélték az életüket és nem írogattak a gyk-ra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!