Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők nagyon le nézik azt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyon le nézik azt ha egy férfinak még jogosítványa sincs?

Figyelt kérdés
Nagy hátrány az? Sajnos én megpróbáltam vettem vagy 100 órát tényleg akartam de nem lett meg. Pénzem már nem volt folytatni. De szerintem ezt nem mondom el ha összejön egy randi. Csak annyit mondok nincs. Mennyire hátrány? Sose lesz feleségem se család? Ebbe kell bele törődni?

2022. okt. 5. 10:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
73%

Tesó, nem ezen fog múlni. Én pl. nem is tervezek letenni jogsit, pedig az anyagiak adottak rá. Max akkor látnám értelmét, ha úton lenne egy gyerek és sürgősen kórházba kéne vinni a páromat szülés előtt.

Akinél elvárás, hogy legyen jogsid és fuvarozzad azért nem kár.

2022. okt. 5. 11:30
 12/40 anonim ***** válasza:
0%

Igen, kb semmibe veszik. Engem is állandóan ezzel ba@gatnak, de amúgy a férfiak is, nem csak a nők. Maximum azt tudom elképzelni, hogy ilyen nagyon ronda, lelki sérült, szemüveges femcellel jössz össze, aki biciklivel meg busszal jár, és csórika.

Valahogy még sosem láttam, hogy átlagos pláne szép nők összejönnének olyannal akinek nincs. Ha nekik sincs akkor azért picsognak hogy akkor legalább neked lehetne, így majd rákényszerülünk a csúnya tömegközlekedésre, a csúnya prolikkal, ha meg van nekik akkor meg azért, mert ők biztos nem fognak furikázni téged, meg nem vagy így férfi hanem kisöccsük vagy a gyerekük.

Aztán ha beadod a derekad, akkor továbbra is ba@gatni fognak. Miért csak ilyen tragacsra tellik, bezzeg a szomszéd most vett egy leharcolt, régi, de legalább BMW-t. Erre te gürizel, vesztek egy hasonló Audit, mire megy a rínya: bezzeg a krisztáék egy hatalmas SUV Porscheval járnak. A volt osztálytárs timcsikét meg Lambóval furikázza a phasija, neked miért nincs?

2022. okt. 5. 11:31
 13/40 anonim ***** válasza:
38%

Nem. Volt nekem is olyan partnerem, akinek nem volt egyik sem. Holott nekem van jogsim is meg autóm is. Nem emiatt lett vége.

Ám annak örülök, hogy a mostani páromnak van mindkettő. Jobban fel tudok nézni rá, de ő az élet más területén is jobban megállja a helyét, mint az előző párom.

2022. okt. 5. 11:32
 14/40 anonim ***** válasza:
82%

Nekem előny.

Mondjuk én gyereket nem akarok. Ha akarnék akkor nem lenne hátrány hogy van két felnőtt is aki kocsiba tud ugrani ha történik bármi.

N

2022. okt. 5. 11:40
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt mindegy. Csak ne olyan biciklis legyen, aki nem nézi, merre megy.
2022. okt. 5. 11:42
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok helyen nincs tömegközlekedés, ott jó ha van autó. Budapesten és környékén egyáltalán nem fontos.

Nekem van jogosítványom és kocsim is. Így nálam nem annyira gond ha a férfinek nincs. Előnyt viszont élvez, mert külföldre is szoktam menni kocsival, és jobb ha felváltva tudunk vezetni.

2022. okt. 5. 11:42
 17/40 anonim ***** válasza:
60%

"Hátrány? Ha egy nő azt nézi azt hanyagolni kell!mert az már csak arra hajt hogy vigyék a segét"

Nem Mucuka. Fordítva. Inkább nem akarja, hogy ő vigye mindenhova a kérdező s.ggét és neki kelljen mindenhova mennie, ahova kocsi kell, vagy egy távolabbi nyaraláson ne legyen váltópartnere a vezetésben.

2022. okt. 5. 11:52
 18/40 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj, nekem van.
2022. okt. 5. 12:04
 19/40 anonim ***** válasza:
19%
Nem a jogsi, hanem a kocsi a lényeg. Hiába van jogsid, ha nincs kocsid, vagy csak egy 24 éves, trágya BMW-d.
2022. okt. 5. 12:18
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
#19 Örülnél te egy "24 éves trágya BMW"-nek,ha lenne valaha neked.Nem lesz,irigy kis gézengúz leszel mindig😀 Amúgy egy 20+ BMW gyakran többet ér mint egy új hétköznapi szalon autó.
2022. okt. 5. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!