Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány ha egy férfinak nincs jogositványa és nincsen autója sem?
Nem szeretem az autókat nem akarok vezetni.
Ez mennyire hátrány a lányoknál?
28 F
Mond el nekem barátom mi férfias van egy mai modern autó vezetésében, mi olyan fizikailag megerőltető amit egy nő nem tud megoldani?
A szervókormányt kisujjal el lehet tekerni, éppenhogy a s.egg.edet nem nyalja ki az autó, lassan minden 3. autó automata váltós az meg majdnem olyan mint a dodzsem. 80-90 éves emberek vezetnek, kiscsajok az oktató f.szát sz.pják (szó szerint) akkor bárkinek megy, ha belehúzol fél év alatt megvan a B jogsi. Itt egy dolgon van a hangsúly: PÉNZ, és a nők úgy vannak vele ha nincs josgid és autód=csoró vagy és tehetetlen.
Elmondom neked cimborám ha a belvárosban laknék nekem se kéne a kocsi, azért főképp nem mert egy fetyo nő elvárja hogy legyen.
35f /tahó kamionsofőr/
Nálam kizáró ok!
Eleve nem lehet gyereked autó nélkül. (Minőségi, családi élet biztosan nem)
A lányok, nők nem homogén halmaz. Nem is vagyunk mind ugyanabban az élethelyzetben, nem ugyanaz a kényelmi szintünk. Én pl. belvároshoz közel lakom Budapesten, az én életvitelemhez tök fölösleges az autó, mert szinte mindenhova el tudok utazni tömegközlekedéssel (Budapesten belül BKV, más településekre meg vonat, Volán, helyközi járatok)... nagy ritkán taxi (átlag max évi 1 alkalom, de inkább annyi sem). Nekem nem esik nehezemre nagyobb csomagokat, bevásárlást villamossal hazavinni pl. De van olyan nő is, aki ennél kényelmesebb, és az is teljesen rendben van.
Ill. azért vidéki kistelepülésen, ahol autó nélkül kb. élni nem lehet, vagy csak baromi macerásan (van egy busz, ami napi 1-2x megy összesen, megadott időpontban... közben meg sok településen még háziorvos sincs, nemhogy kórház), nagyobb eséllyel koptatnak le, ha nincs kocsid.
15
Igen, én is. 30 evvel ezelott...Most viszont enélkül nem lehet normálisan gyereket mevelni. Nyilván, engem már nem érint a randizos mizéria, de nálam ez kizáró ok volt mindig, merthogy, szerettem volna gyereket. Most mindkettőnk autoja szervizbe kerult 1 honapra, es volt szerencsénk kiprobálni.... Egyikunk sem tudott bejárni a munkahelyre, anélkul, hogy ne hajnali 5 kor kelljen kelni, szerencsére HO.t engedélyeztek mindkettőnknek erre az egy honapra.
Gyerekeknek kulon óra, egyéb foglalkozás off. (Szerencsére a gyereket meg tudtuk oldani ugy, hogy a szomszéd hozta, vitte.) Vásárlás: kifli.hu (2xes áron) kirándulás off, bármilyen külön program off. És kb boldog voltam, hogy nem volt beteg, mert nem tudom, hogy hogyan vittem volna be hajnali 2kor egy 7 évest az ügyeletre, ha baj van! De jah, bizonygasd csak, hogy mennyivel jobb autó nélkül...
Nem jó autó nélkül, de lehet élni nélküle, de ne az alapján jöjjetek össze valakivel hogy van e éppen autója, majd ha ott tartotok hogy gyereket vállaltok vesztek egyet ha eddig nem volt, eddig nem gyerekvállalásról volt szó. De akkor már mondhatnám hogy kilátástalanul albérletbe szülni sem kéne, akkor már kéne saját tulajdonú ingatlan és az árban köszönő viszonyban sincs egy nyamvadt autóhoz képest.
Férfi vagyok akinek volt már pár autója, ócskától a luxusig, most is van. Jó szűrő az a szakállas trükk ha van egy jó autód tagadd le (kegyes hazugság) és menj busszal randizni ha igy is rendben vagy a nőnek akkor közel vagy ahhoz amit keresel.
17: ezeket az élethelyzeteket ti alakítottátok ki. Nálunk még aMunkaügyi Központ se közvetít ki oylan munkát, ami nem érhető el 25 percen belül.
Én sosem alakítottam ki olyan élethelyzetet, hogy ne gyalog pár száz méterre legyen minden, amire valaha szükségem lehet.
Az iskola melletti épületben lakom, az iskola udvarára néz a ház.
Az 5 TOP középiskolából a másik 3 is sétatávolságra.
Egyetemek sétatávolságra. Kórházak sétatávolságra.
Zeneiskola, műv. házak, uszodák sétatávolságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!