Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartunk ott, hogy a férfiak egy jelentős része egész egyszerűen alkalmatlan egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 22:27
31/42 anonim válasza:
Szerintem az egész társadalomra jellemző, hogy sokan alkalmatlanok, mindenki válogat és álomvilágban él. Az emberek lassan már beszélgetni sem tudnak. Itt is annyi a magányos ember, a társkeresők is tele vannak, mégsem találják meg egymást az emberek. Hát persze, mert ez az egész netes ismerkedés, hogy is mondjam, olyan kicsit eröltetett. Ha személyesen találkozol valakivel ott egyszerűbben kialakulhatna valami, de lassan már nagyon hely sincs, ahol ismerkedhetnél. Ha van is, sokaknak egyedül nincs kedvük elmenni oda.
32/42 anonim válasza:
Nem a netes ismerkedéssel van a baj, hanem az emberek nem tudnak normálisan ismerkedni. Rengeteg ismerősöm van, akik a “való életben” ismerkedtek, sokan szetmentek, ellenben akik netről ismerkedtek, évek után is jól megvannak. Ez teljesen egyéni. Az emberek többsége nem tudja magáról, hogy milyen, mit keres és ki illik hozza. Ezért nem működnek a kapcsolatok.
33/42 anonim válasza:
#24 vagyok, azoknak akik lepontoztak:
"The prevalence of AMI was higher among females (27.2%) than males (18.1%).
Young adults aged 18-25 years had the highest prevalence of AMI (33.7%) compared to adults aged 26-49 years (28.1%) and aged 50 and older (15.0%)."
34/42 anonim válasza:
Sajnos nem kaptunk arra választ, hogy mi a probléma a mai férfiakkal. Arra pedig az oldalon sosem érkezett válasz, hogy mit kellett volna tegyünk férfiként az elmúlt 20-30 évben, hogy vonzódjanak hozzánk. Tanuljunk? Tanultunk! Fejlesszük a személyiségünket? Fejlesztettük! Férfiként azt is látjuk, hogy aki alkalmas a hosszú távú elköteleződésre nőként, már réges régen kapcsolatban van... Ha szakítana is valaki, akkor több száz kérője akad azonnal....
35/42 anonim válasza:
Mi a baj veluk? Drogoznak, b.zik, gyerekgyűlölők, nògyűlölők, vagy fogatlan igenytelen vén kéjencek, szatírkodással ismerkednek a neten, meg a párjuk mellett, családot elhagyják, csak ürítésre mennek, meg par ilyen aprósag.
36/42 anonim válasza:
Ma 11:27... ha kijózanodtál, kérlek gyere vissza....biztos értelmes eszmecserét tudunk majd folytatni! :D
37/42 anonim válasza:
Szerintem is inkább a megfelelő családi minta hiánya a bűnös. A Nők is úgy választanak társat, hogy "ha a generációmban nem lehetett számítani az apukára, akkor max. a legjobb génekkel rendelkező férfiaktól szeretnék gyerekeket"...
38/42 anonim válasza:
Bocs, de nekem nem ez a tapasztalatom. :D tizenéve vagyok házas, a férjem egyáltalán nem alkalmatlan. És ahogy most "szétnézek" a baráti/ismerettségi körömben, ott sem ezt látom. Szerintem nálad van a hiba.
39/42 anonim válasza:
Mi ez, hogy miért tartunk ott???
Lehet, veled nem működne jól a kapcsolat bizonyos férfivel, és sok más nőnek sem, de van olyan, akivel meg igen.
40/42 anonim válasza:
Nem kéne ezt csupán a férfiakra mondani, hogy alkalmatlanok komoly kapcsolatra, ez a nőkről is elmondható. A baj szerintem inkább az, hogy: a párkapcsolat addig szép és jó, ameddig csak a közös programokról szól, meg hogy jó a szex, stb. A szerelem egyszer bizony elmúlik, hol hamarabb, hol később és átalakul szeretetté. Ezt sokan "kiábrándulásnak" hiszik, és továbbállnak, a megbecsülés, és a kitartás hiányzik a kapcsolatokból. Sok ember a problémát csak elkerülni akarja,nem akar vele szembe nézni,és megoldást keresni rá, nem tud konfliktust kezelni és normálisan kommunikálni, egyik kapcsolatból a másikba ugrik, úgy is jön jobb, szebb, stb. és nem tud függetlenedni a "nagy Ő" ideájától, ez az ördögi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!