Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartunk ott, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartunk ott, hogy a férfiak egy jelentős része egész egyszerűen alkalmatlan egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 22:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
69%

Az egész összeköltözősdi arról szól hogy az egyik nagyon megszívja, akit elnyom a másik.

Márpedig egyformák nem lehetnek.

A legrosszabb hogy noszogatod hetekig, hónapokig hogy csináljon meg valamit és nem. …Hiába kéred hogy a szemetet ne a földre, ne a pultra , hanem a szemetesbe tegye.

És itt ábrándul ki a nők nagy része amikor anyuka szerepet kell felvenni aki mindig rászól a kisfiára .

Nem akartam az anyja lenni. Amikor megismertem akkor még nő voltam. Most is nő szeretnék lenni valaki számára.

2024. márc. 22. 22:55
 12/42 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem azt kéne végre felismerni, hogy a hosszútávú párkapcsolatok, házasság 90%-ban nem működő intézmények. Nincs is értelme erőltetni őket.
2024. márc. 22. 22:57
 13/42 anonim ***** válasza:
63%

Igen és az összeköltözés is hiba.

Azonnal kapsz egy nagy gyereket és megbolondulhatsz, soha nem fog gondoskodni magáról egy férfi.

Legtöbben anyu szárnyai alól repülnek át egy nő szárnyai alá.

2024. márc. 22. 23:04
 14/42 anonim ***** válasza:
51%
Hát én egyetlen olyan párkapcsolatot nem láttam, amelyik példaértékű lenne számomra, és már jó ideje nem is akarok kapcsolatot. Szerencsére eggyel kevesebb gond, az élet amúgy is dob gondokat. A statisztikát múltkor felhoztam, és kissé visszafogottan, de érezhetően felhördült választ kaptam rá. Néha én is szeretnék hinni a mesékben, de ez csak kósza gondolat a részemről, a valóság kiábrándító.
2024. márc. 22. 23:08
 15/42 anonim ***** válasza:
38%
12es: és még túl optimista voltál a 90%-kal!
2024. márc. 22. 23:12
 16/42 anonim ***** válasza:
18%
Nem alkalmatlan senki. Ki mondta ezt a hülyeséget?
2024. márc. 22. 23:26
 17/42 anonim ***** válasza:
9%

Nagyon kis rövid videó, de szeretem mindig megosztani ha ilyen témáról van szó:

[link]

Igazi monogám állatfaj még kérdőjeles, hogy van-e. Persze, az embernél mondhatjuk hogy nem ösztönlények vagyunk, még ha az el is vinne az eszünknek féken kéne tartania, de amire rájöttem, hogy a férfiakat sose tanították meg az érzelmeik regulázására, csak úgy csinálják ami ép kitör. Ha ez a harag akkor az, ha a sérült ego akkor az, ha a szeretethiány akkor az és ez bizony mind tetlegességig fajul előbb utóbb

2024. márc. 22. 23:37
 18/42 anonim ***** válasza:
18%
Nem alkalmatlanok a férfiak csak válogatok mint a ruhás boltban a ruhákat és nyilván a legszebb férfiakat veszed észre.
2024. márc. 22. 23:39
 19/42 anonim ***** válasza:
44%

#14: ugyan ez. Én is beszélgetek emberekkel és mondom, a nagyszülői korosztály után egy boldog párt se ismerek akik ne váltak volna, csalták volna szét egymást vagy csak a gyerekek miatt mutatkoznak még együtt. 3-os koromra a 26 gyerekből 23 szülőpár elvált...

Szép ez a szerelem meg családalapítás, pár évig amíg össze nem hullik. Így nekem sincs nagy motivációm megismerni senkit. ---> De ebben a problémában nem tudom csak a férfiakat hibáztatni. Az ő reszortjukat (legalább is a véleményem róla) az előző kommentemben összefoglaltam

2024. márc. 22. 23:40
 20/42 anonim ***** válasza:
63%

De mi köze a külsőnek ehhez?

Nem jobb egy ronda pali , ugyanúgy alkalmatlan tud lenni …..

Egy incel ismerősöm meg a gazdagokra fújtat mert ő szegény.

Szerinte minden gazdag pasi veri a feleségét. Ennyi esze van.

Pedig nincs megalázóbb fájdalom az irigységnél.

2024. márc. 22. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!