Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alkalmatlan lennék kapcsolatra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmatlan lennék kapcsolatra?

Figyelt kérdés

23 vagyok és még nem voltam párkapcsolatban sajnos. Úgy érzem ha találnék is barátnőt hamar megunna. Nem szeretem a programokat, tömeget. Sok szeretetet adnék neki az biztos, de egy kicsit unalmas, vagyok meg eléggé keveset is beszélek.

Persze időnként igénylek programot, de olyat ahova 2en megyünk, meg nyaralni is szívesen mennék.

Hosszú távon lehet valaki elfogadna így?

2021. aug. 5. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy hasonló kaliberű lány, aki ugyanúgy szeret otthon ülni, elfogadna.
2021. aug. 5. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi a gond. Ha van párom, én is kettesben szeretek vele lenni és külön a barátnőimmel. Ezzel semmi gond nincs. Programra meg lehet azért nincs igényed, mert jelenleg nincs kivel. Ha lenne, akkor csak elmennél vele sétálni, moziba, kirándulni, meg ilyesmi, vagy nem?
2021. aug. 5. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthonulos csajt keresd sztem
2021. aug. 5. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Sajnos rosszak az esélyeid, mostanában szinte kötelező jópofa

társasági embernek lenni. Ja az elmaradhatatlan alkoholizmus és

dohányzás majdnem lemaradt. A másik véglet a vallásos vagy felsőbbrendű "értelmiség" akik alapból lenézik az embert.

Biztos majd lesz aki elfogad csak nem egyszerű.

2021. aug. 5. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy vannak olyan lányok akik szívesebben vannak otthon kettesben a párjukkal, minthogy folyton úton legyenek.
2021. aug. 5. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Meséljél már légy szíves arról, hogy általában mi érdekel téged! Mi az, ami képes tartósan lekötni a figyelmedet?
2021. aug. 5. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen lányban is, csak nehéz őketmegtalálni mert, ők is otthon ülnek.
2021. aug. 6. 06:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!