Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk nektek elfogadható lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek elfogadható lenne ha a lány akivel ismerkedtek ilyen vagy ehhez hasonló szabályokat akarna bevezetni a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
[link]
2024. márc. 21. 07:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Ezekkel csak az lenne a problémám,hogy nem tudhatom,ő is betart-e ugyanilyen dolgokat.Mert ok,legyen,de akkor neki sincs legjobb pasi barát pld.nem flörtöl másokkal.
2024. márc. 23. 17:09
 32/34 anonim ***** válasza:
A 4-es pont egész szimpatikus.
2024. júl. 17. 18:25
 33/34 anonim ***** válasza:
48%

Én 47 éves férfi vagyok, és kb. mindig azok voltak a szabályaim, hogy ha engem egy nő bármilyen szinten kontrollálni próbál, akkor szépen kereshet valaki mást magának. Ha már egy férfit úgy ellenőrizget egy nő, mint valami ovist, vagy egy kutyát, akkor az a kapcsolat nem bizalomról és egymás megbecsüléséről szól, hanem szánalmas körbepisilésről és birtoklásról.

Ehhez persze hozzá kell tennem, hogy én se kontrolláltam eddig egyik nőmet sem, sosem erőltettem, nem is kértem, hogy megmutassák nekem a telefonjukat, bármilyen messenger appjukat vagy közösségi accountjukat. Sosem figyeltem, ellenőriztem, nem kértem számon, mikor merre jártak, hol voltak. Ha el akarták mondani, elmondták, ha nem, nem. Ha már azt éreztem a viselkedésükből, a hozzám való viszonyuk változásából, hogy valami nem jó köztünk, inkább rákérdeztem, mi történik, mi a baj, és ha megoldhatónak tűnt a probléma, akkor megoldottuk, ha nem, akkor véget vetettünk a kapcsolatnak.

2024. júl. 17. 23:57
 34/34 anonim ***** válasza:
69%
Ha jó a csaj és nincs normális nőm, akkor a vicc, a szerepjáték kedvéért belemennék. Megkefélném párszor a csajt, felizgatnám annyira, hogy magamhoz kössem. Amikor ez kialakult, akkor meg telibeszarnám a hülye beteg idióta szabályait. És akkor nyilván, ha már magamhoz kötöttem a jó szexszel, és az egyébként jófej viselkedésemmel, akkor neki se lenne könnyű elhagynia engem. Így vagy feladná a hülye szabályokat, vagy elkezdenek örökké kotkodácsolni, konfrontálódni, hisztizni, drámázni. Én meg halál nyugodtan, a fotelban hátradőlve, mosolyogva, a maximális kiegyensúlyozottságot mutava, halkszavúan megkérdezném, hogy jó-e neki az, hogy örökké veszekszik, hogy kotkodál, kárál, mint valami betegseggű baromfi az udvaron? Felajánlanám neki, hogy elviszem pszichológushoz vagy pszichiáterhez, hogyha ennyire gyengék az idegei, hogy drámázik, játszmázik. Sosem venném fel a játszmáját. Ha durcizna, ráhagynám, ha jó fej, élvezném. Azt hiszem megemlegetné a kapcsolatunkat egy ideig.... :D Utána esze ágában nem lenne szabályokat írogatni másoknak.
2024. júl. 18. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!