Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk nektek elfogadható lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek elfogadható lenne ha a lány akivel ismerkedtek ilyen vagy ehhez hasonló szabályokat akarna bevezetni a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
[link]
2024. márc. 21. 07:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
50%

8, a like annak a megfelelője, mintha utána füttyentesz az utcán. Aki nem érti, ebben mi a megalázó a partnerének, azzal nem érdemes kapcsolatot kezdeni.

A "nem vakságot" megfelelője, hogy, miközben átgörgetsz rajta, jól megnézed magadnak, vagy finoman végigméred az utcán. A like, követés, odaszólogatás, fütty már ennél sokkal több. Az már interakció.

2024. márc. 21. 08:40
 12/34 anonim ***** válasza:
40%
Az első két szabály túlzott féltékenység, bizalom teljes hiánya. Harmadikra még azt mondom okés. Negyedik szabály még tetszik is, ötödik olyan semleges számomra, amúgy se instázok.
2024. márc. 21. 08:50
 13/34 anonim ***** válasza:
39%

Egyetértek a #3-as válaszolóval, mert eddig csak az derült ki, hogy a csajszi mit vár el, de az viszont már nem, hogy ő maga is betartaná-e az ezzel „analóg”, rá vonatkozó szabályokat.

Itt gondolok rögtön az 1. pontra, aminek a megközelítése ugyan érthető, ám a megfogalmazása már kissé egyénre szabottan értelmezhető. Ha egy férfinek van egy barátnője, akkor nem ő lesz neki a legjobb barátnője? Vagy ezt úgy kéne értelmezni, hogy a férfinek a barátnőjén kívül egyáltalán ne is legyen olyan barátja, aki nőnemű? Csak mert ha pl. ismerősömnek nevezek egy nőt, akkor az már nőnemű barátomnak számít? Eléggé kiskapus…

A 2. pontban szereplő helyadatos dolog eléggé paranoid és bizalomhiányos jellemre utaló szabálynak hangzik. Az meg ugye nem az egészséges kapcsolatok jellemzője. Mivel fogadna, amikor találkozunk? Hogy írjak neki egy részletes jelentést arról, hogy hol mit csináltam és miért? És kicsit továbbgondolva azért itt is érdekelne, hogy pl. ünnepek előtt akkor folyamatosan azon filozofálna, hogy melyik üzletbe megyek be neki venni valamit? Abban mi a meglepetés? Illetve meglepetés, ha nem azt kap, amire számít.

A 3. pont szintén egy konkrétnak tűnő dolog, csak éppen nagyon nem az. Oké, nem megyek sztriptízbárba, de mi van akkor, ha pl. elmegyek egy olyan legénybúcsúra, ahol előre nem tudhatom, hogy lesz-e vetkőzős csaj? Újabb kiskapu…

A számlás 4. pont egy sok szempontból, sokféleképpen értelmezhető gyöngyszem. Tök vicces megfogalmazás, hogy „Taylor nem engedi, hogy a barátja fizesse az összes számlát …”. Mert értem én, hogy a leírásban randira akarja kihegyezni a dolgot, de gondolom, hogy azért 10 számlából 9-et azért még átengedne a „szerencsésnek”.

Végül az 5. pont szintén vicces, mert ő hogyan akarja eldöntetni a másikkal azt, hogy annak mi tetszhet és mi nem? Mert ha tényleg csak arról van szó, hogy külön ne nézegessen olyan tartalmakat, ami féltékenységhez vezethet, akkor még oké. De az meg már erős korlátozás, ha mondjuk szegény srácnak mindenhova lesütött szemmel kell járnia.

Ettől függetlenül összességében érdekes, néha még jogos elvárásai is vannak a csajnak (már ha demokratikusan értelmezzük), csak kicsit érdemes lenne átgondolni, konkretizálni és kettős mércét elkerülve hallani a véleményét nemcsak erről, hanem arról is, hogy ő ezért cserébe mit tud adni és ő betartaná-e ha valaki előállna egy hasonlóval… 🤔

2024. márc. 21. 08:54
 14/34 anonim ***** válasza:
63%

9: Tudom, hogy nem és senki sem teszi ezt a barátnőid, ismerőseid közül sem. Nyilván az a rengeteg profil és tartalom az AI műve már lassan 2 évtizede.

Az eredeti 5-ös hozzászólásom egyébként éppen ironikus célzattal íródott és pont arra akartam rávilágítani, hogy beteges az ilyen mértékű kontrollmánia. Viszont ha szabályok, akkor igenis vonatkozzanak mindkét félre. Mert az nem pálya, hogy a nők szabadon kellethessék magukat közvetlen vagy kevésbé közvetlen módon vérmérséklettől függően, miközben a párjukat korlátozni akarják az ilyen tartalmak megtekintésében.

2024. márc. 21. 09:00
 15/34 anonim ***** válasza:
16%

14, nem. Vannak, akik így élik ki magukat, nekem nem gond, se a női, se a férfi megfelelőjével nem jönnék össze az instamacáknak, face királynőknek. De, nem is zavar, amit művelnek. Az viszont nagyon, ha a semmiért van rám is fújva, főleg egy ismerkedésnél. És sajnos ilyet már tapasztaltam.

Azt, hogy én nem posztolok azért írtam, mert még így is vérlázító, mikor valaki bele akar nyúlni a fiókomba, hogy moderàlja.

És, olyat is ismerek, aki a nő, sőt olyat is aki a te szabályaid szerint éli világát. Engem ez se zavar, mert, mint írtam, mindenki megérdemli, amit, akit választ. Megérteni ugyanakkor sose fogom.

Azzal is egyetértek, hogy egy kapcsolatban a szabályok vonatkozzanak mindenkire. Ugyanakkor pont nem hat meg, ha más ezt nem várja el és egy teljesen egyenlőtlen helyzetben éli le az életét.

Tőlem, mindenki azt csinál, amit akar, amíg nem az én életemre akar vele hatni. Szerintem ez a helyes felállás.

2024. márc. 21. 09:26
 16/34 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

1,3,5. Bizonytalan magában, nincs egészséges önértékelése. Lelkibeteg -> nem kell.

2. Hívjon fel, ha kíváncsi, hol vagyok.

4. Ez a legviccesebb: a randi alatt mindenki a magáét, utána azért már nem. :D

Összefoglalva:

Egy lelki sérült, bekattant p*csa képe rajzolódik ki, aki kell a fenének állandóra.

#5: és ne feledjük a bugyiban, 2 cm2 felületű felsőben festegető "művész" asmr videókat se :D

2024. márc. 21. 09:30
 17/34 anonim ***** válasza:
52%
Kommunikacio kerdese az egesz. Ha a randin odatolod a masik ele, hogy ez a hazirend, akkor ki fog rohogni. Ha beszelgetbi kezdtek, hoyy kinek hol huzodnak a hatarai, es a masik mennyire hajlando ezt toleralni, akkor siman osszejohet barmilyen kozos lista. De ehhez ket felnott, tudatos, empatikus ember kell. A kerdesbol nekem az tunik ki, hogy te se ilyen vagy.
2024. márc. 21. 09:31
 18/34 anonim ***** válasza:
20%
Valójában egyik se zavar a GPS megosztáson kívül. A többihez még csak meg se kell erőltetnem magam. :D
2024. márc. 21. 10:24
 19/34 anonim ***** válasza:
35%

Nagy része baromság. Soha nem volt sztriptíz bárban, nem is szeretnék ilyen helyre járni, nem is tudom, hogy egyáltalán a környékemen van-e ilyesmi (szerintem nincs).

Helyadat megosztás baromság. Legtöbbször munkahelyen/otthon vagyok, nyilván ha lenne csajom akkor meg nála/vele valahol. Ha elmennék haverokkal akkor is 99% eséllyel a csaj is jönne. Max ilyen haveri sörözés lehetséges, hogy ő nincs ott, de akkor megmondom hogy hol fogunk kocsmázni aztán kész.

Nincsen Instagramom, szóval ez a pont is le van tudva.

A számlák meg olyan dolog, ha egy háztartásban élünk, elvárom, hogy ne csak nekem kelljen mindent fizetnem. Szerintem ez alap. Vagy akkor megegyezni, hogy a napi bevásárlás mondjuk a nő dolga, cserébe én fizetem a számlákat + lakhatást, a nagyobb bevásárlás meg mondjuk közös dolog vagy valami hasonló.

2024. márc. 21. 12:58
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

"de ha elvárjátok, hogy férfiként ne "csorgassuk a nyálunkat" más nőkre, akkor nőként miért gyártatok ilyen tartalmakat, amik nyilvánvalóan nem a párotoknak szól?"

Nincs önuralmad?

2024. márc. 21. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!