Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen anyagi szintet kell hoznia egy 25-30 éves pasinak ha udvarol nektek?
Legyen autója, keressen kb annyit (490 e nettó) mint én. Saját lakás nem lènyeg! De egyedül önállóan éljen!
28/N
Természetesen van. Nem fogok egy férfit taxizni.
-Legyen lakása (nem baj, ha hitel is van)
-Legyen autoja (azt ennyi idősen illik hitelmentest)
-Netto 650 -700 ezres kereset
-Ne legyen gyereke
Ez a belépőbszint nálam! Ugyanakkor, ezekkel hiába rendelkezik, ha bunko, alpári, antiszociális, anyuci-picifia, megbízhatatlan!
És igen, a randind a férfi fizet! Termeszetesen, jogod van nem igy cselekedni, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, nekem viszont jogom van akkor nem veled randizni, ha te nem fizetsz, nem baj, lesz ezer másik, aki boldogan
Szerintem az itt válaszolók egy része nem is nő. Megkeseredett incelek, akik még mindig szeretnék azt hinni hogy az autó hiánya miatt nincsen sikerük. Mert azt sokkal nehezebb volna belátni, hogy a személyiségükkel van a baj. Inkább tele szemetelik a nőknek szóló kérdéseket, nehogy valaki leírja:
25-30 között az számít, mi van a férfi fejében, úgyis azon fog múlni mennyi marad a zsebében később és mennyire hajlandó azt egy saját családnak szentelni. Kereshetsz fél millió nettót, ha anyuci pici fia vagy, elköltözni eszedben sincs otthonról és megtakarításod nulla mert szórod a pénzt. Hiába van autót, ha nem lehet kirobbantani a PS elől, csak ha munkába mész. (Jobb esetben!).
Igen, itt minden nő 450-700 ezer forint között keres nettóba, csak nem talál vagy max. bruttóba ennyi a bérük. :'D
Jó ha az elmúlt években összeszedett nőim közül egy keresett 430e forint felett, a többi mind alatta. Pedig volt diplomás, könyvelő meg mindenféle.
16
650 ezret keresek, és diplomám sincs! (Viszont 4 nyelven beszélek) Van felvetel!... még pénzt is kapok erted, ha végre villantok valakit aki beszél franciául
(Sima SSC)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!