Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen anyagi szintet kell hoznia egy 25-30 éves pasinak ha udvarol nektek?
Miért ne felezgessen?
Vagy ha az elsőket ő fizeti, akkor a továbbiakban ugyanannyi alkalmat te?
Azt várod, hogy a randik alkalmával "eltartson"?
Én az egyenlőség elvén vagyok. Persze, lehet úgy gondolkodni, hogy egyszer én fizetek, egyszer ő, de a lényeg, hosszabb távon vizsgálva egálban legyünk. Sem én nem tartom el őt, sem ő engem (vegyük le az extrém eseteket), s a potenciális párkapcsolattal egy PARTNERI KAPCSOLATot építünk és úgy egészséges, ha már az 1. lépésben is így teszünk.
Ami a szintet illeti: csíkos a csíkossal, pöttyös a pöttyössel elven vagyok.
Szomorú, ha ez elvárás...
Ennyit az egyenlő kötelességekről és jogokról...
Számomra fontos, hogy a férfinak akivel randizok legyen autója. Nyilván nem 30-40 milliós autóra gondolok. Nekem fontos, hogy értem tudjon jönni, randi elött. Régen randiztam egy sráccal akinek jogosítványa sem volt. Nekem nyűg volt, hogy én fuvarozzam mindenhová. Én nagyvárosban élek, akkor ő egy kis falban lakott. Tömegközlekedéssel eljött, én ki mentem érte az állomásra, elmentünk valamerre. Nyilván le késte mindig a vonatot. Így az éjszakába nekem kellett mindig hazafuvarozni. Nekem ez nem szimpatikus. Azóta tartom, azt hogy a férfinak legyen egy autója, ma már nem luxus egy autó fenntartása.
Hosszú távon pedig az a legjobb szerintem ha hasonló összeget keresünk. Így igazságosan lehet osztozni a költségeken. Nem okoz kellemetlenséget, hogy egy nyaralásról van szó, hogy valakinek spórolni kell, valakinek nem okoz gondot a pénz előteremtése. Így együtt tudunk addig nyújtózkodni amíg a takarónk ér.
Tartsa el magát, jó esetben saját lakásban (albérlet, szoba, saját ház mindegy) és ne okozzon nehézséget felesben programozgatni (ez alapján ne nyaralásokat meg utazgatásokat érts, normális randikat). Ennyi.
24/N
4
Jó, akkor te meg majd vedd ki a részed a szülesből, meg még sorolhatnám!
"Olyat, hogy a randikat tudja fizetni, az első pár alkalommal ne felezgessen. Nálam keressen többet (nettó 500 ezer), legyen autója is."
Miért kell, hogy többet keressen? A Te szinted a nettó 500ezres kereset. Akkor miért nem felel meg a saját szinted, aki szintén nettó 500ezret keres?
Legyen autója is? Neked van autód? Gondolom nincs. Akkor a saját szinted miért nem felel meg, vagyis egy olyan férfi, akinek szintén nincs autója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!