Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek reális az az elvárás, hogy 25-30 évesen saját lakásod legyen férfiként?
Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 09:07
11/22 anonim válasza:
Nem elvárás. A véletlen műve hogy az eletarsamnak van kertes háza amiben 2 éve élünk. Ő a szülei segítségével vette.
12/22 anonim válasza:
Nem reális, csak annyira sok idióta nő van, aki ezt elvárja, hogy reálisnak tűnik. Mert a fÉrFi aDjOn bIzToNsÁgOt, azt meg elfelejtjük, hogy már a nők is ugyanígy megteremthetnének bármit. :D Rossz vicc az ilyen.
13/22 A kérdező kommentje:
12 - Igen, az egyenlőség világában az ilyen felfogású nők a definíciói a vicc fogalmának.
Vagy csak akkor van egyenlőség amikor az a női érdeket szolgálja? Ki tudja?
2024. márc. 18. 11:28
14/22 anonim válasza:
Nem. Átlag fizetésből úgy hogy külön is él sztm nem "elvárhato" főleg ilyen árak mellett....persze mindenki azt vár el amit akar.
N 32
15/22 anonim válasza:
Számomra az, mondjuk azért mert nekem is van. Covid előtt tudtam venni olcsón egy kis faluban.
16/22 anonim válasza:
Anyagiak szempontjából inkább az fontos, hogy milyen végzettsége, munkája van, hogy költi a pénzét, mennyire alkalmas arra, hogy később együtt vegyünk házat. Ha pl 10 éve dolgozik, de azalatt nem lépett előrébb semmit, mert hülyeségekre veri el minden hónapban az utolsó forintját, az nekem nem kell, mert akkor max én tarthatom el őt életem végéig. Ha sokáig tanult, és most talált egy jó munkahelyet, ahol nyilván alulról indul az ember, akkor nem baj, ha nincs semmije. A férjem programozó, sokáig csinálta a projekteket minimális haszonnal, amíg végül egy befutott neki. Addig épp csak beszállt a közös költségekbe. Nekem ezzel nem volt bajom, mert láttam mit csinál, miért nincs pénze, hogy épít valamire, ismertük egymást évek óta, szerettem, megadtam neki ezt a bizalmat. Aztán be is jött neki a dolog. Azóta jól is keres, mostmár jobban is, mint én.
17/22 anonim válasza:
A férjemnek már 21 évesen volt, persze hiteles még ma is (26 éves). Szülői segítség nem volt.
18/22 anonim válasza:
"mert hülyeségekre veri" most ez olyan "megfoghatatlan" dolog...kinek mi a hülyeség. Én inkább albiban vagyok, de élek is és nem csak létezem.
19/22 anonim válasza:
Hátha ilyen Tiborcz István féle jelenség vagy akkor igen, ellenkező esetben nem.
20/22 anonim válasza:
#18 Nem arra gondoltam, hogy semmit ne költsön magára, de ha pl havi 200 ezer forintot elkölt nem maradandó dolgokra, és semmi megtakarítása nincs, az lehet egy piros lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!