Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek reális az az elvárás, hogy 25-30 évesen saját lakásod legyen férfiként?

Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 09:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem elvárás. Az az elvárás, hogy függetlenül élj.
2024. márc. 18. 09:09
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Tekintve, hogy nem csak nyomortanyán született férfiak vannak, akiket kibsztak azt utcára, amint 18 lett és azóta csikkeket szed a betonról minimálbérért, hogy ne haljon éhen, akár reális is lehet. Tetszik vagy sem, sok embert támogatnak a szüleik (nem feltétlen anyagilag), és ha valaki normális életet akar, nem fogja nézni, honnan van amid van és ha nincs, akkor miért nincs.

De még mindig nem várja el a többség ezeket a dolgokat, hanem csak annyit, hogy látszódjon rajtad, hogy mondjuk pár éven belül közösen tudtok venni valamit.

2024. márc. 18. 09:12
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem 30 korulre mar illik. En ha 30ra nem olyan palyan mozgok hogy osszejojjon, akkor kimentem volna kulfoldre, hogy sinre keruljek.
2024. márc. 18. 09:19
 4/22 anonim ***** válasza:
44%

Számold azt, hogy 25 évesen tralálsz mondjuk egy nagyon jól fizető állást, elmész albérletbe, hogy megmutathasd h külön élsz, tegyük fel félreteszel 250-et havonta az már nagy szó.

Legalább 4-5 év mire lesz egy alapod, egy önrész.

Mire lakást vehetsz egyedül, addig 30 éves leszel.

Kivéve, ha a szülők több millióval támogatnak, vagy vesznek neked lakást mert annyi pénz van.

2024. márc. 18. 09:20
 5/22 anonim ***** válasza:
37%
Semmi ilyesmi nem lehet jogos elvárás előre, főleg mai helyzetben. A mi generációnk már rossz helyzetben van ehhez és ezt már dédpapám is megmondta előre.
2024. márc. 18. 09:24
 6/22 anonim ***** válasza:
43%
Van, aki elvárja, van, aki nem. Inkább a mamahotel dolot szokták kritizálni. A midnenáron saját lakás kicsit kulturális dolog is, nyugaton simán elvannak nélküle, a volt kommunista országokban vannak ennyire oda érte az emberek.
2024. márc. 18. 09:29
 7/22 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az. Mindegy is mert házam is meg párom is van.
2024. márc. 18. 09:33
 8/22 anonim ***** válasza:

6

Hasonlitsd már össze az albérlet árakat és a fizetéseket.

2024. márc. 18. 09:43
 9/22 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem elvárás.

Én nem támasztottam ilyen igényeket senkivel szemben.

Volt olyan aki anyjával élt.

Volt aki az apjával.

Volt akinek egy fagyira sem telt.

Ezek azért értek véget mert engem hagytak el mind.

Az hogy a férjemnek háza volt amikor megismertem, azt a sors adta, nem volt ez az elvárásom. Viszont benne egy percig sem kételkedtem, hamar közölte hogy házasságot akar és gyereket.

A többi meg mind titokban akart találkozni, vagy megcsalt és elhagyott, de olyan is volt aki tőlem kéregetett pénzt.

Szerettem volna együtt, közösen felépíteni egy életet valakivel, de nem lehetett.

Azok szerintem mind jobbat akartak mint én.

2024. márc. 18. 10:00
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem elvárás. A mai árak mellett lehetetlen.

Szüleim 2014-ben vettek egy lakást 4 millióért, ha most csak az infláció lett volna drágító tényező, akkor 6,5 millióba kerülne. De nem ennyi az ára, szomszéd teljesen ugyanilyen lakást 17 millióért adták el és ilyen áron hirdetik a hasonló kategóriát. Ez azt jelenti, hogy 10 év alatt több, mint 4X árakkal találkozik az ember az ingatlanpiacon, az átlagbér pedig nagyon nem nőtt ennyivel. 2014-ben 237 ezret írnak, mostanra olyan 650-et (ami egyébként nem túl reális), amit ha el is fogadunk is kevesebb, mint 3X a különbség.

Ja és ez egy kis/közepes város, semmi extra nincs ami indokolná az ilyen mértékű árnövekedést... ja de, a CSOK, babaváró és társai.

2024. márc. 18. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!