Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es férfiként van e értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiként van e értelme megállóban, utcán, parkban nőket megszólítani ismerkedési céllal?

Figyelt kérdés
40-es átlagos, de önmagára igényes férfi vagyok.

#Ismerkedés 40
2024. márc. 13. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ne, főleg ne ilyen nyomulós szöveggel. Engem egyszer egy hipermarketben szólított le egy férfi, én pedig kedvesen válaszoltam, utána alig tudtam lerázni, jött utánam és követett, nagyon para volt, de nem esett le neki... ráadásul már terhes voltam, csak nem látszott annyira.

Viszont ha úgy közeledsz, hogy tudod mikor kell lelépni, akkor pl ilyen boltokban lehet ismerkedni is. Én pl virágokat nézegettem és akkor szólított meg, hogy milyen szépek stb, ez nem tünt rámenősnek, de aztán meg követett is

2024. márc. 14. 01:42
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
Ijesztő vagy. Inkább ne. Ha évek óta álltok ugyanabban a buszmegállóban minden reggel, az persze más.
2024. márc. 14. 07:20
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Ebben az elidegenedett, telefonzombi világban az a szomorú, hogy ezt ijesztőnek gondolja bárki. Az ötös írta jól, meg kell próbálni. Egyszer valaki írta egy hasonló kérdéshez, nekem annyira tetszett, hogy elmentettem. Most idézem:

Volt egy tanulmány, melyben leírták, hogy egy súlyos ismerkedés fóbiás fickónak azt adták ki terápiában, hogy szólítsa le az összes épkézláb nőt + hívja meg őket egy kávéra. De nem ilyen 1-2 nőt, hanem napi 10-et, és ezt hetekig. Az első napon a fickó több pánikrohamot is kapott, elszaladt, verte a víz, stb, de csinálta becsületesen, minden nap meg volt a 10 leszólítás. Pár hét múlva már annyira belejött, hogy tök magabiztos lett, és rengeteg nő nő elment vele. Tehát nem csak a külső számít, hanem a fellépés, kisugárzás is. Saját tapasztalat, hogy elképesztő mennyiségű magányos nő van, és némelyik anyira elkeseredett, hogy még Ollókezű Edwarddal, vagy Mici Mackóval is elmennének, csak végre rájuk nézzen valaki. Nem azt mondom, hogy az összes nő a karjaidba fog ájulni, de ha elég kitartó vagy, akkor lehetnek sikereid, akár még komoly kapcsolat is. Ám lehet, hogy ezért be kell gyűjteni mondjuk 50 durva elutasítást, megvető beszólást.

2024. márc. 14. 08:15
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, a korban hozzád illő, számodra vonzó nők túlnyomó része valószínűleg foglalt. De még ha nem is foglalt, akkor sem feltétlenül nyitott az ismerkedés ilyen formájára. Én például mindig lefagytam, ha valaki leszólított - kivéve, ha épp volt párom, akkor nagyon kedélyesen el tudtam beszélgetni, mielőtt elutasítottam. Szóval kb. 90%-os a kudarc esélye. Persze ha ez téged nem zavar és jól bírod az elutasítást, akkor érdemes próbálkozni.
2024. márc. 14. 08:52
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Fényes nappal, ugye?
2024. márc. 14. 11:25
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

13-as: BULLSHIT. Ekkora kamut :D

Magányos nő? Na ne viccelj, társkeresőkön kb. 70-80% a férfiak aránya, bármelyik valóban magányos nő regisztrálhat és csak válogatnia kell. Igen, sok a furcsa, nyomoroék, beteg, idióta, agresszív férfi, de az online térben való ismerkedésnél kevés biztonságosabb van. Személyes kontaktra csak akkor kerül sor ha már a nő is akarja.

Nem fog elmenni Micimackóval meg Ollókezű Edwarddal sem egyetlen valóban magányos nő sem, főleg ha ezek az utcán szólítják le.

Ennyire ne nézze senki hülyének a nőket.

A másik dolog, hogy amelyik nő magányos, az valójában szándékosan van így, mert nem talált az elvárásainak megfelelő férfit maga mellé. Igazából ő is simán találhatna csak nem akar, különböző okok miatt.

2024. márc. 14. 12:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Tehát a válaszolók 80% ka nem javasolja, csak 20%. A matek szerint jobban járok ha nem teljesen idegen nőknél próbálkozom.
2024. márc. 14. 14:22
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Tarskereson mar nem lehet ismerkedni 2024-ben ferfikent. Szoval marad a leszolitas.
2024. márc. 14. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
13%

"A matek szerint jobban járok ha nem teljesen idegen nőknél próbálkozom."

Nem logikus? Ha ismeretlenül leszólítasz, pláne azzal az idióta dumával, hogy "szimpatikusss vagy", annyit tudok, hogy megdugnál. Ebből kevés nő kér.

2024. márc. 14. 15:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Irtam
2024. márc. 17. 11:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!