Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék súlyosan sérült, kirekesztett, boldogtalan 25-35 éves nőkkel ismerkedni?
Szeretném ha megtalálnám a Párom köztük, mert szeretném megadni neki azt a rengeteg szeretetet, odafigyelést, törődést, öleléseket, csókokat, intimitást, minőségi időt, őszinte érzelmeket, érzelmi biztonságot, amire nekem is szükségem lenne.
Nem érezném magam depressziósan, ha lenne, aki számára őszinte támasz lennék, aki erőt ad neki, aki elfogadja és szereti őt annak ellenére is, hogy mások kirekesztik gúnyolják támadják. Szeretnék a legbiztosabb pont lenni számára.
A serult noknek egy kapcsolatban nem minosegi idore, odafigyelesre, torodesre es erzelmi biztonsagra van szuksege, hanem arra hogy ussej vagjak csaljak, es ebben az exe ugyis jobb nalad tehat elso adando alkalommal ki fogja b**ni alolad
En szoltam
Tapasztalatból mondom (mint súlyosan sérült, depressziós nő, aki kapcsolatban van) az tévhit, hogy egy párkapcsolat megoldja a depressziódat.
Hiába érzed most úgy hogy az egyetlen értéked az ha egy másik számára az egyetlen támasz és szeretet forrás vagy, ez reálisan nem így működik. Számítanod kell a valós párkapcsolat kihívásaira, midennapjaira is. Számlákat kell fizetni, új dolgokat kell tanulni, szocializálódni kell, amit nem lehet csak szeretettel megoldani.
Hiába szeret és támogat a párom, ha én nem tudom magamat tisztelni, mert nincs önbizalmam mert nem volt bátorságom semmit elérni. Az önbizalom és a bátorság csak akkor jön, ha a félelmek ellenére megoldok valamit és ezáltal sikerélményem lesz. A másiknak ehhez
Ettől függetlenül mindkettőtöknek joga van szeretetre és törődésre, és ez rendben van, de ezeket tartsd szem előtt.
Ha ilyesmi a személyiségtípusod, egy hasonlóan visszahúzódó, szégyellős vagy szorongós lányt keresel, talán neten találod meg. Az ilyen szorongó emberek nem nagyon járnak sehova, kivéve a barátaikkal, ha van valami szülinap, esküvőn vagy hasonló közös eseményen, ahová muszáj elmenni.
A legsikeresebb ismerkedési mód mindig az, ha a meglévő ismerőseiddel lógsz, akik néha hoznak be külső ismerőst. Minden barátomat, páromat így ismertem meg.
Lelki sérült boldogtalan emberrel soha nem szabad összejönni, az olyan kapcsolat csak szenvedés lesz. Az ilyen embereken te nem tudsz úgysem segíteni, de viszont ők lehúznak magukhoz!
Szerintem te sem vagy jól kérdező, előbb tedd rendbe magadat, aztán talán kicsit másként látod majd a dolgokat.
19-es ő nem kell az "egészséges" nőknek. Kevés nékik.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!