Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék súlyosan sérült, kirekesztett, boldogtalan 25-35 éves nőkkel ismerkedni?
Szeretném ha megtalálnám a Párom köztük, mert szeretném megadni neki azt a rengeteg szeretetet, odafigyelést, törődést, öleléseket, csókokat, intimitást, minőségi időt, őszinte érzelmeket, érzelmi biztonságot, amire nekem is szükségem lenne.
Nem érezném magam depressziósan, ha lenne, aki számára őszinte támasz lennék, aki erőt ad neki, aki elfogadja és szereti őt annak ellenére is, hogy mások kirekesztik gúnyolják támadják. Szeretnék a legbiztosabb pont lenni számára.
A szaros diploma. Vajon egy 8 általánossal rendelkező nő is elvárja a diplomát?
"amire nekem is szükségem lenne"
Egészséges nők is örülnek, ha kapnak, és van, aki adni is szeretne és tud is.
A jótékonykodást megteheted a hivatásodban vagy jótékony önkéntes segítségképpen.
Komolyan mondom: ne.
Nekem volt ilyenben részem, hozzád hasonlóan direkt ilyet kerestem. Megpróbáltam vele törődni, odafigyelni rá, de ō inkább visszament az exéhez.
Kivétel nélkül mind Stockholm szindrómás,ahhoz meg te kevés vagy hogy kihúzd belőle. Ne áldozd be a mentális egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!