Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Esélytelen hogy egy nő komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen hogy egy nő komoly kapcsolatba lépjen egy olyan férfival akinek nincs jogosítványa és nem is akar?

Figyelt kérdés
Mennyire gond ez? Én egyszer próbáltam le rakni de nem jött össze. Újra próbálni semmiképpen nem akarom. Mennyire gond ez a nőknek?

2024. márc. 10. 11:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sok nőnél nem feltétel az, hogy a pasinak legyen jogosítványa és autója. Konkrét eseteket ismerve írtam ezt.
2024. márc. 10. 16:33
 22/23 anonim ***** válasza:
15 jah nagyanyáink korában WC sem volt a házban... akkor éljünk most is mi is úgy?
2024. márc. 10. 16:49
 23/23 anonim ***** válasza:
80%
Nálam kizáró ok lenne, igen. De nem sajnálom, de az indok egyszerű: nem vagyunk egyformák. Sokat utazok, járok kirándulni, látogatok rokonokat, barátokat. Szeretek inkább 1-1 nagy bevásárlást tartani, mint több körben keveset hazacipelni. Nekem ez az életvitelemhez tartozik, és nem tudnám elképzelni, hogy én fuvarozom a pasim. De ha olyan az életviteletek, hogy a lány is tömegközlekedéssel mindent megold, akkor nem lehet gond szerintem.
2024. márc. 10. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!