Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosítvány nélkül esélytelen hogy valaha legyen
feleségem vagy legalább komoly kapcsolat??
Ismerek jópár olyan férjet, akiknek nincs jogsija. Ha nem bírtál levizsgázni engedd el a dolgot, így is rengeteg balfácán van az utakon!
2023. febr. 23. 16:12
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából nincsenek kapcsolataim így olyan vizsgabiztos jön mindig akik meg buktat.
Kifogás.😆 2005-ben vizsgáztam, akkor se voltak túl jófejek a vizsgabiztosok, nekem se voltak kapcsolataim mégis átmentem a forgalmi vizsgán, igaz másodszorra. De ha valaki 5x megbukik, az inkább ne is vezessen!
2023. febr. 23. 16:18
Szerintem a házasághoz vagy a kapcsolathoz, nem kell jogsi. Persze lehet hogy változtak a törvények. Vajon elég lehet a sima B kategoriás ? És érdekes kérdés, ha valaki nem ujjítja meg a jogsíját, akkor a házasága is megszűnik ?
2023. febr. 23. 16:48
Hamarosan jönnek az önvezető járművek, ugyhogy megoldodik a probléma.
2023. febr. 23. 16:50
Nekem sincs jogsim, mégis benne vagyok egy komoly kapcsolatban már évek óta (mondjuk nekem kis 1 motoros repülőre van "jogsim"). Nem is nagyon tervezem a jogsi megszerzését, mivel nagyon sok idióta van az utakon és nem akarok balesetet miattuk. Nem a jogsi meglétén múlik egy kapcsolat.
Sok lány elvárja a férfi részéről a jogsit, ami szerintem nem fair. Nekem nem hiányzik a drága tankolás, szervizelés, biztosítás fizetése, esetleges balesetben a kocsi összetörése, stb... rengeteg pénzt megspórolok vele, amit más fontosabb dolgokra tudunk elkölteni.
Nem tervezem a jogsit megcsinálni, de be kell látnom, hogy előbb-utóbb muszáj lesz, ha szeretnénk majd gyereket.
2023. febr. 23. 16:57
Hát nyilván ritka az olyan nő akit nem érdekel ez a téma, de jó pont ha van autód.. A másik meg örülj hogy nincs vagy nem volt kapcsolatod jó vizsgabiztossal így nem ölöd meg magad később mert ő átengedett azért mert nem tudsz rendesen vezetni.
2023. febr. 23. 17:17
A kettőnek rohadtul semmi köze egymáshoz.
2023. febr. 23. 17:37
Egy jó kapcsolat nem ezen fog múlani hidd el. Nekem sem volt sokáig jogsim, de attól függetlenül ismerkedtem lányokkal/nőkkel. Többet számít a személyiséged. Meg egyébként nagyon sok idióta van az utakon. Nem ketyeckedésként írom és ne vegye senki sértésnek, de sok Audi és BMW tulajdonos ilyen.
2023. febr. 25. 09:50
Nincs kapcsolataim😅😅 ferfi vagyok
Jogsim; A1 , A , B , C , D . Gki
Egy vizsgabiztost se szoptam le. És 1x SEM buktam
2023. febr. 26. 17:57
Kapcsolódó kérdések: