Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők elnézik ha egy férfinak...

Nők elnézik ha egy férfinak nincs jogosítványa, mivel nem tudja megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szóval próbálta le rakni de egyszerűen nem ment. Bukott vagy 300 ezret. Szóval tényleg akarta. Ha egy nő ezt megtudja akkor retardáltnak néz ugye? Vagy mit szólna? Ezt érdemes titkolni és azt mondani sosem jártam autós iskolába? Vagy be lehet vallani?

2021. aug. 22. 22:40
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem. Mi történt? A forgalmi vizsgán buktál meg többször is?
2021. aug. 22. 22:45
 2/39 A kérdező kommentje:
Nem mindegy? Nem ez a kérdés. Ha lenne jogsim se vezetnék. Semmi kedvem börtönben ki kötni. De nem ez a kérdés most.
2021. aug. 22. 22:47
 3/39 anonim ***** válasza:
28%
Igazából, mindegy miért. De nincs neki! = Nem számithatok rá! Nem tudunk elmenni kozosen sehova, csak akkor ha az én autómmal megyünk....rendkívül illuziorombolo! Ráadásul gyereket sem vállalhatnánk, mivel a gyerek hurcolása rámaradna EGYEDÜL...! Vagyis jövője sem lenne a kapcsolatnak! Ismerkedéskor nem tud értem eljönni/hazavinni randi után! A-aaa!
2021. aug. 22. 22:53
 4/39 anonim ***** válasza:
70%
Nem. És elsősorban azért, mert nem tudja megcsinálni. Tiszta hülye emberek szereznek jogsit, hol kell ahhoz tartani szellemileg, hogy valakinek ne sikerüljön még ez sem?
2021. aug. 22. 22:54
 5/39 A kérdező kommentje:
Létezik hogy nem alkalmas. Hitler sem tudta megtanulni meg nagyon sokan nem. Azt gondoltam azért az számít valamit hogy legalább akarta.
2021. aug. 22. 22:59
 6/39 anonim ***** válasza:
42%

és nyelvvizsgád van?

diplomád van?

engem zavarna, h. nem tudtál megcsinálni egy jogsit, mert valszeg egyéb dolog is könnyen kifog rajtad.

én lány létemre tudok és szeretek vezetni, és fontos skillnek tartom a mindennapokhoz.

2021. aug. 22. 22:59
 7/39 anonim ***** válasza:
36%

bakker, ne gyere már hitlerrel, a világ legnagyobb rohadékával.

neked miért ő a referenciapont, miért vele példálozol?

szélsőjobboldali vagy, antiszemita?

2021. aug. 22. 23:01
 8/39 A kérdező kommentje:
Csak most eszembe jutott. Nem példaképem nem kell azt hinni. De például van magyar politikus is akinek nem ment. Csak most nem jut eszembe a neve. Meg számos ember van még. Ha alaposan ki vizsgálna egy orvos lehet ki derülne mi az oka. Lehet van valami az agyamban ami ezt gátolja fene tudja
2021. aug. 22. 23:04
 9/39 A kérdező kommentje:
De a kérdés meg lett válaszolva az a lényeg. Viszont akkor sem ugrok neki még egyszer. Csak kíváncsi voltam.
2021. aug. 22. 23:05
 10/39 anonim ***** válasza:
28%
Mi nem megy? De komolyan? És hogy akarsz ķgy barátnőt?
2021. aug. 22. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!