3/26 anonim válasza:
Év????
3-4 hónap, ha van időd vezetni.
4/26 anonim válasza:
4-5 hét intenzív képzéstől kezdve az élethosszig tartó kínlódás közt bármi előfordulhat. De a környezetemben levők többségének egy éven belül sikerült.
5/26 A kérdező kommentje:
#3 kressz vizsgával együtt?
Mindennel együtt?
2020. nov. 16. 18:36
6/26 anonim válasza:
Nyáron simán sikerülhet ennyi idő alatt, ha olyan oktatót kapsz, akinek vannak kevésbé népszerű időpontjai (pl én vezettem reggel 6-8 közt) és te azokat hajlandó vagy elvállalni.
7/26 anonim válasza:
Nekem nagyjából fél év volt, munka mellett.
8/26 anonim válasza:
En gyorsitottan voltam 2.5 honap volt a forgalmi, a kreszt meg mennyi ido alatt tanulod meg az egyeni..3-4honap oaszesen
9/26 3 napos mákos lecsó válasza:
Kresz vizsgával együtt nekem 13 hónap volt. Még tantermes oktatással és egy oktató váltással.
10/26 anonim válasza:
Ha van pénzed és időd, mellé egy oylan oktató aki nincs nagyon betáblázva 2 hónap kényelmesen elég hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!