Egy hónap volt. (ne nevess, mindjárt megérted)
Mindez akkor történt, amikor még lehetett különféle engedményekkel vizsgázni.
Pl. nem kellett forgalmi órákat venni, nem kellett műszakiból vizsgázni, eű. vizsga pedig akkor még ismeretlen volt.
Mindössze 5 alkalommal kellett rutinra menni -azt nem lehetett kihagyni- azután jött a vizsga.
Vagyis az ATI-ba való bejelentkezéstől az érvényes vizsgáig, mindössze 3 hét telt el. Ezután volt egy hét a papírmunka, azaz egy hónap alatt lezajlott minden.
...'70-es évek közepén történt. ;)
15-ös!
Én 1999-ben kezdtem és 2000 áprilisában kaptam a jogosítványomat. Ugyan ilyen volt, amiről írsz. 2010-ig ilyen papír alapú jogosítványt hordtam magammal. Akkor cserélték kártyára nekem.
14-es voltam...
Kérdező! 16 évesen és kb 9 hónaposan kezdetem a tanfolyamot. 17 évesen és kb 2 hónaposan kaptam kézhez a jogosítványomat.
Nekem másfél évbe telt, de közben suli miatt nem tudtam sűrűn járni, szalagavató körül abszolút nem. Utána majdnem meg kellett műteni a lábam egy sportsérülés miatt, majd jött a vírus és csak utána tudtam folytatni újra.
Ha a tényleges vezetéssel töltött hónapokat nézzük, akkor úgy 7-8 hónap lehetett. Betáblázott oktatóval, én bejárós végzős voltam és nem túl intenzíven jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!