Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők elnézik ha egy férfinak...

Nők elnézik ha egy férfinak nincs jogosítványa, mivel nem tudja megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szóval próbálta le rakni de egyszerűen nem ment. Bukott vagy 300 ezret. Szóval tényleg akarta. Ha egy nő ezt megtudja akkor retardáltnak néz ugye? Vagy mit szólna? Ezt érdemes titkolni és azt mondani sosem jártam autós iskolába? Vagy be lehet vallani?

2021. aug. 22. 22:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
51%
#30 Pasik meg elvárják a nőtől, hogy legyen tiszta ruha és meleg étel, foglalkozzon a gyerekekkel, meg még ne is legyen fáradt a szexhez. De azért fuvarozza a pasit is aki nem képes letenni a jogsit?
2021. aug. 23. 08:20
 32/39 anonim ***** válasza:
53%
#31 A legtöbb férfi nem várja el ezeket a nőtől, ellenben ti mind elvárjátok, hogy fuvarozzunk titeket.
2021. aug. 23. 08:24
 33/39 anonim ***** válasza:
73%
#32 Engem biztos nem kell fuvarozni, mert van saját kocsim, párommal meg ha megyünk valahova, akkor megosztjuk a vezetést, hogy mindketten tudjunk útközben pihenni.
2021. aug. 23. 09:01
 34/39 anonim ***** válasza:
84%
Engem sem kell fuvarozni, fuvarozom magam. Már megint a böfögés, hogy a nőknek nincs autójuk.
2021. aug. 23. 10:12
 35/39 anonim ***** válasza:
77%
Engem egyáltalán nem érdekelne. Megszereztem a jogosítványt, de csak kényszerből, mert a szüleim erőltették. Se nem láttam értelmét vagy hasznát, se nem volt rá szükségem, se nem szerettem vezetni stb., a forgalmi vizsga óta egyetlen egyszer vezettem talán és ennyi. Teljesen jól megvagyok autó nélkül már évek óta, így nem is tervezek autót vásárolni és vezetni. Nem érdekel, hogy más vezet-e vagy sem, van-e jogsija vagy sem stb., ez mindenkinek a saját döntése és általában meg is vannak az okai.
2021. aug. 23. 11:14
 36/39 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként jól lehet szűrni is vele a nőket. Mondjuk ha egyedülálló lennék, ismerkedni akarnék, és ugyanígy lenne egy Toyotám, mint most, akkor ha a nő azt várná, hogy majd ide-oda viszem, akkor lehet, hogy egyszer csak besokallnék, és mondanám, hogy nekem tökéletes vonattal vagy busszal menni. Ha neki ez nem tetszik, akkor hozza ő az autót és vezesse is. Aki itt lelépne, annál tudnám, hogy nem kár érte.
2021. aug. 23. 11:34
 37/39 anonim ***** válasza:
82%
32-es: Ismerek olyan 33 éves középvezető férfit akinek se kocsija, se jogsija. "Praktikus" okokból: egyik szeretőjét se kell fuvaroznia sehova, sőt azok viszik autóval. Nem megy egyikhez sem, a nők járnak fel hozzá, igaz, javarészt férjes asszonyokkal kezd, de a szingli csajai/női is ugyanúgy. Amikor felcsinálta at egyik szingli csajt, sehova nem ment vele, se nőgyógyász, se babaruha vásárlás, se semmi; igaz a gyerek se kell neki. Fizeti a kötelező gyerektartást és ennyi.
2021. aug. 23. 13:19
 38/39 anonim ***** válasza:
22%

37

Biztos van olyan Nő, aki ennyire alulértékeli magát, én nem tartozom közejük

2021. aug. 23. 14:47
 39/39 anonim ***** válasza:
74%
#30 "Minden nő elvárja, hogy furikázd a pici popsiját mindenhova." - baromság, az én párom is nő, és az első 10 évünkben egyáltalán nem volt autónk...úgy van szocializálódva, hogy képes önállóan is felszállni a buszra... sőt a sarki boltba mindig gyalog megy el... pedig most már van autónk, meg jogsija is... amelyik nő életképtelen, és állandó fuvarozást igényel, az a kihagyandó kategória... már csak környezet-védelmi szempontból is:) ez pont ennyi.
2021. aug. 23. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!