Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők elnézik ha egy férfinak...

Nők elnézik ha egy férfinak nincs jogosítványa, mivel nem tudja megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szóval próbálta le rakni de egyszerűen nem ment. Bukott vagy 300 ezret. Szóval tényleg akarta. Ha egy nő ezt megtudja akkor retardáltnak néz ugye? Vagy mit szólna? Ezt érdemes titkolni és azt mondani sosem jártam autós iskolába? Vagy be lehet vallani?

2021. aug. 22. 22:40
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
De ha valakinek azért nem megy mert van valami ami gátolja azt is le nézitek akkor?
2021. aug. 22. 23:16
 12/39 anonim ***** válasza:
85%
Kedves kérdező, az 1es vagyok, pont ezért kérdeztem az okát, mert nem mindegy hogy miért nem megy... Ha benned van valami gát, én biztos nem néznélek le, de a mindennapokban zavarna, pláne hogy én is most csinálom épp a jogsim. Tudom milyen ha gát van benned..talan érdemes lehet egy pszichológust felkeresni, hogy a szorongásod csökkenjen.
2021. aug. 22. 23:22
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem van olyan nő akit nem zavar. Sok sikert a megtalálásához.
2021. aug. 22. 23:23
 14/39 anonim ***** válasza:
47%

11

Szó sincs lenézésről! De ettől még tény marad: Nem tudna müködni a kapcsolat! Sem hosszutavon, sem rovid tavon

2021. aug. 22. 23:24
 15/39 anonim ***** válasza:
63%

7. Miért ne lehetne említeni Hitlert? Mi ez a kattanás? Hitlert és a jogosítványt említette a kérdező és semmi mást. Hitler nem tudta megszerezni a jogosítványt. Kész. Miért kell bármi másra asszociálni ebből?

Mi meg visszakérdezhetnénk, hogy te valami liberális vagy, vagy netán zsidó?

2021. aug. 22. 23:34
 16/39 anonim ***** válasza:
96%
jobb mint ha magadat vagy másokat ölnél meg ..
2021. aug. 22. 23:34
 17/39 anonim ***** válasza:
50%
Ha azt sem osztod meg, hogy mi nem megy, nem tudom, mit vársz. 😂 Ha olyan miatt nem tudnál vezetni, mint pl a látássérültség vagy betegség, nem zavarna, de ha az agyadtól nem telik ki egy ilyen egyszerű, pleb által is megtanulható képesség, akkor valószínűleg képzett sem vagy és a munkád sem alkalmas komoly dolgokra.
2021. aug. 22. 23:36
 18/39 anonim ***** válasza:
78%
A fővárosban nem hátrány a hiánya, mindenhol máshol előnyős.
2021. aug. 22. 23:38
 19/39 anonim ***** válasza:
41%

mi gátolna?

le kell ülni, bevágni a kreszt, aztán beülni a kormány mögé, és sokat gyakorolni.

te most megmagyarázod magadnak, h. azért nincs, mert vmi gátol, miközben tudtommal nincs ilyen betegség.

szorgalom, kitartás, meló, nem adják ingyen ezt sem.

2021. aug. 22. 23:43
 20/39 anonim ***** válasza:
29%

15 nem vagyok zsidó

nem kell ahhoz zsidónak lenni, h. hitler emlegetésén megütközzön a jóérzésű ember, miután szerte Európában újra felerősödött az antiszemitizmus.

ha vki őt említi, egyfajta igazodási pont, a szakirodalom ezt nevezi referenciapontnak.

ne ő legyen a példa, h. neki sem sikerült

azt gondolom, itt a kérdezővel nem az az egyetlen gáz, h. nem tud vezetni... nyilván nem fogja egy nyilvános oldalon bevallani, h. antiszemita v. holokauszt-relativizáló.

hitler rajzolni sem tudott, én sem tudok rajzolni.

mégse jutna soha eszembe, h. azt mondjam, de hát hitler sem tudott..

2021. aug. 22. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!