Nők elnézik ha egy férfinak nincs jogosítványa, mivel nem tudja megcsinálni?
Nem kellene ilyen pasi! Volt egy ilyen élettársam akit folyton nekem kellett fuvarozni mert képtelen volt letenni a jogsit.
Kint dogozott, de csak Győrig hozta a kollégája, én meg hajnali 2-kor mehette értek közel 100km-ről, vissza ugyanez, a hétvége meg azzal ment el, hogy vittem bevásárolni.
Ha nyaralás volt, akkor nekem kellett egymagamnak levezetni többszáz kilómétert, miközben ő kényelmesen nézelődött vagy aludt.
Csak jelzem, hogy 2 gyereket simán nevelünk úgy, hogy a feleségem nem tud vezetni, csupán én. Eszerint akkor fordítva is működnie kell: hogy a feleségnek van jogsija, de a férjnek nincs. És nem Bp-en lakunk. És ahová most autóval járunk, oda is az esetek legalább háromnegyedében el tudnánk menni tömegközlekedéssel. Ja, és sok anya neveli egyedül a gyerekét/gyerekeit. Jogsija vagy van vagy nincs, de autója nincs, mert nem telik rá. Mégis fel tudja nevelni a gyerekeit. Egyszóval fel lehet autó(zás) nélkül is nevelni a gyerekeket.
Nehezebb? Igen!
Lehetetlen? Nem!
Kérdező, én azt mondanám, keress egy olyan nőt, aki nem a szokásos sztereotíp munkamegosztás alapján képzeli a párkapcsolatokat, miszerint anyuka gyereket nevel és főz, mos, takarít; apuka meg elvezeti az autót, meg is szereli az apróbb dolgokat, egyébként is remekül barkácsol, valamint jóval többet keres, mint anyuka.
Valamint remélem, hogy akik a férfitől ilyen automatikusan elvárják a jogsit, azok (ha idejük engedi) igazi konyhatündérként tudnak jobbnál jobb ebédeket varázsolni az ebédlőasztalra.
Nekem van jogsim, de nem érzem biztonságosnak a vezetést, ezért inkább nem vezetek.
A kérdező is szerintem bizonytalan magában. Bár ha még fiatal, talán gyakorlással bele tud jönni
De vannak olyan emberek, akik pl figyelemzavarosak, és jobb, ha nem mennek a forgalomba veszélyeztetni mások életét. Attól ők még lehetnek értékes emberek, a munkájukban lehetnek sikeresek, ha bizonyos képességeik hiányoznak is.
#31 Szép okfejtés, de nekem akkor se kellene ilyen pasi mégegyszer! EÜ dolgozóként, 12 órás műszak mellett 3 gyereket neveltem szinte egyedül, és mikor hazajött a pasi, akkor még az ő seggét is nekem kellett fuvarozni, ő meg mint egy kis báró kényelmesen ücsörgött. Most van egy olyan párom akinek van jogsija, és sokkal jobb így, hogy nem kell fuvaroznom, intézi a dolgokat nélkülem.
Üdv:25
Nalam nem kizaro ok, volt olyan pasim akinek nem volt.
De teny h nem furikaznak erte 100km mint az egyik valaszolo.
Szeretek vezetni van autom is. A kapcsolat elejen tuti elvarnak h bele adjon a benzinbe ha vinnem kell valahoval. Leven nem ingyen taxi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!