Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők elnézik ha egy férfinak...

Nők elnézik ha egy férfinak nincs jogosítványa, mivel nem tudja megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szóval próbálta le rakni de egyszerűen nem ment. Bukott vagy 300 ezret. Szóval tényleg akarta. Ha egy nő ezt megtudja akkor retardáltnak néz ugye? Vagy mit szólna? Ezt érdemes titkolni és azt mondani sosem jártam autós iskolába? Vagy be lehet vallani?

2021. aug. 22. 22:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Elég furcsa, hogy valaki ilyen egyszerű dolgot ne tudjon megtanulni. Ha nem szeret vezetni nem baj, ha nem akar, az sem. Én szívesen vezetek. De hogy azért, mert képtelen rá, az nagyon furcsa.
2021. aug. 22. 23:53
 22/39 anonim ***** válasza:
40%

Nem kellene ilyen pasi! Volt egy ilyen élettársam akit folyton nekem kellett fuvarozni mert képtelen volt letenni a jogsit.

Kint dogozott, de csak Győrig hozta a kollégája, én meg hajnali 2-kor mehette értek közel 100km-ről, vissza ugyanez, a hétvége meg azzal ment el, hogy vittem bevásárolni.

Ha nyaralás volt, akkor nekem kellett egymagamnak levezetni többszáz kilómétert, miközben ő kényelmesen nézelődött vagy aludt.

2021. aug. 23. 00:13
 23/39 anonim ***** válasza:
63%
Ha egészségügyi okok maitt nincs neki, pl rossz a szeme, azt nemcsak hogy elnézem, de egyáltalán nem befolyásolja a további érdeklődésemet. Ha viszont azért nem rakta le mert egyszerűen sík hülye hozzá, hát azon elgondolkodnék.
2021. aug. 23. 00:28
 24/39 anonim ***** válasza:
58%
Hat ha degeneralt, az nem jo pont, ja, eltitkolhatod, miert nem megy a jogsi, de ugyis ki fog derulni, ha buta vagy vagy szimplan lusta tanulni.
2021. aug. 23. 00:34
 25/39 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nekem sincs jogsim, ettől még 24 éve együtt vagyunk a párommal... egyikünk sincs a kocsiba nőve, hogy a budira is azzal akarjon menni, ha meg valamiért kell, neki van, és ez untig elég. Mondjuk én valszeg tudnék szerezni, ha nagyon akarnék, de nem igazán motivál a dolog... egynél több kocsit úgyse tartanánk, elvből se, meg az az egy sincs igazán kihasználva... télen többnyire lemerül az aksija, annyira nem járunk vele...
2021. aug. 23. 00:42
 26/39 anonim ***** válasza:
73%

Csak jelzem, hogy 2 gyereket simán nevelünk úgy, hogy a feleségem nem tud vezetni, csupán én. Eszerint akkor fordítva is működnie kell: hogy a feleségnek van jogsija, de a férjnek nincs. És nem Bp-en lakunk. És ahová most autóval járunk, oda is az esetek legalább háromnegyedében el tudnánk menni tömegközlekedéssel. Ja, és sok anya neveli egyedül a gyerekét/gyerekeit. Jogsija vagy van vagy nincs, de autója nincs, mert nem telik rá. Mégis fel tudja nevelni a gyerekeit. Egyszóval fel lehet autó(zás) nélkül is nevelni a gyerekeket.

Nehezebb? Igen!

Lehetetlen? Nem!

Kérdező, én azt mondanám, keress egy olyan nőt, aki nem a szokásos sztereotíp munkamegosztás alapján képzeli a párkapcsolatokat, miszerint anyuka gyereket nevel és főz, mos, takarít; apuka meg elvezeti az autót, meg is szereli az apróbb dolgokat, egyébként is remekül barkácsol, valamint jóval többet keres, mint anyuka.

Valamint remélem, hogy akik a férfitől ilyen automatikusan elvárják a jogsit, azok (ha idejük engedi) igazi konyhatündérként tudnak jobbnál jobb ebédeket varázsolni az ebédlőasztalra.

2021. aug. 23. 01:49
 27/39 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van jogsim, de nem érzem biztonságosnak a vezetést, ezért inkább nem vezetek.

A kérdező is szerintem bizonytalan magában. Bár ha még fiatal, talán gyakorlással bele tud jönni

De vannak olyan emberek, akik pl figyelemzavarosak, és jobb, ha nem mennek a forgalomba veszélyeztetni mások életét. Attól ők még lehetnek értékes emberek, a munkájukban lehetnek sikeresek, ha bizonyos képességeik hiányoznak is.

2021. aug. 23. 04:35
 28/39 anonim ***** válasza:
43%

#31 Szép okfejtés, de nekem akkor se kellene ilyen pasi mégegyszer! EÜ dolgozóként, 12 órás műszak mellett 3 gyereket neveltem szinte egyedül, és mikor hazajött a pasi, akkor még az ő seggét is nekem kellett fuvarozni, ő meg mint egy kis báró kényelmesen ücsörgött. Most van egy olyan párom akinek van jogsija, és sokkal jobb így, hogy nem kell fuvaroznom, intézi a dolgokat nélkülem.

Üdv:25

2021. aug. 23. 04:42
 29/39 anonim ***** válasza:
77%

Nalam nem kizaro ok, volt olyan pasim akinek nem volt.

De teny h nem furikaznak erte 100km mint az egyik valaszolo.

Szeretek vezetni van autom is. A kapcsolat elejen tuti elvarnak h bele adjon a benzinbe ha vinnem kell valahoval. Leven nem ingyen taxi vagyok.

2021. aug. 23. 05:18
 30/39 anonim ***** válasza:
27%
Nem nézik el. Minden nő elvárja, hogy furikázd a pici popsiját mindenhova.
2021. aug. 23. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!