Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy még mindig egyedül?!
Úgy érted a nők válogatnak és az átlagos férfiak nem elegek nekik
A csávók már az átlag alattiaknak is nagyon örülnének
Az átlag férfi nem teheti meg hogy válogasson, rámegy a csúnya kövér nőkre is
Persze van az a bizonyos 1% aki borzasztóan jól néz ki ők már lehet hogy csak a jó csajokkal fekszenek össze mert megtehetik
Persze.... Mindenki szép azért jött 50 olyan ember akinek még nője sincs annyira ronda
Ha ronda pasi vagy nem lesz nőd, akkor aztán mondogathatod magadnak hogy szép vagy a maga módján
Én pasi vagyok, de megválogatom a partnerem.
Miért ne válogathatnák mi pasik is?
Nekem nem kell egy szőke buta pláza cica baba, aki még könyvet se látott kb, bármilyen jól néz ki.
Nekem olyan csaj kell, aki belsőleg megfog, és tudok vele beszélgetni.
Gyerekkoromban nem voltak barátaim, és kevés önbizalmam volt, emiatt a szociális készségeim sem voltak a toppon.
Most 26 vagyok, a helyzet változatlan. Az önbizalmamat, és a szociális készségeimet próbálom javítani, több-kevesebb sikerrel. Plusz már dolgozom, szóval túl sok időm nincs rá. Néha felregisztrálok társkeresőre, aztán 1-2 hét után csalódottan törlöm magam. Teljes burnoutként élem meg a társkeresést, valahogy jól kéne érezzem magam egyedül, csak nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!