Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagy még mindig egyedül?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy még mindig egyedül?!

Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

"ezek közűl egyik sem kizáró ok"

Mondtam én, hogy az? Mondtam én, hogy nincs hozzám illő ember? Nem, csak annyit, hogy még nem találtam. (Hasonló példa: Van becsületes politikus? Miért ne lehetne? Csak nehéz találni.)

"muszáj kapcsolatot keresni"

Miért is?

2024. márc. 10. 09:45
 22/61 anonim válasza:
mert a szív és az igaz szeretet már semmit sem jelent. Minden csak a külsőről szól, és nem vagyok valamik helyes..
2024. márc. 10. 09:47
 23/61 anonim ***** válasza:
13 én 29 vagyok de ha beszélgetnél írj privátot.
2024. márc. 10. 09:50
 24/61 anonim ***** válasza:
22 sajna át érzem
2024. márc. 10. 09:50
 25/61 anonim válasza:
Hát ja a csajok szóba se állnak csunyacska csavokkal
2024. márc. 10. 09:58
 26/61 anonim ***** válasza:

Orvosi problémák amiket senki nem vesz figyelembe

Az nem úgy megy, hogy az ember vegye be a gyógyszert és akkor majd olyan mintha nem történne semmi

Minden gyógyszernek van mellékhatása is nemcsak hatása és nem szünteti meg néha az alapvető problémát csak maga a gyógyszerezés

2024. márc. 10. 11:08
 27/61 anonim válasza:
A 17-eshez hasonlóan én is a családdal élek, melegként, vidékiként, lassan 39 évesen. Az időm nagy részét a munkám teszi ki, vagy éppen más elfoglaltságot találok magamnak, de az az igazság, hogy én már nem is fárasztom magam a kereséssel, és teljesen elvagyok így is.
2024. márc. 10. 11:11
 28/61 Barnabas333 ***** válasza:
Csúnya az arcom. De nem vagyok egyedül, csak társas magányban. Viszont nem tudok másik nőt keresni, mert ilyen fejjel nem kellek a nőknek.
2024. márc. 10. 11:13
 29/61 anonim ***** válasza:

A 17-es válaszra írom,hogy pestiként sem tökéletes és sikeres az ismerkedés.

Nagyon sok felszínes,üres fejű és szívű meleg él itt,sajnos.

Ha valakinek nagy az igazságérzete,azt pedig becsülöm őszintén.

2024. márc. 10. 13:18
 30/61 anonim ***** válasza:
Nem nézek ki rosszul és talán lenne esélyem is de kb sose találkozok nőkkel olyan közegben ahol kialakulhat bármi. Annyira meg nem jók a szoc kèpességeim hogy csajozógéppé tudjak válni.
2024. márc. 10. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!