Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy még mindig egyedül?!
Milyen érdekes hogy 99%ban csávók írnak
Milyen érdekes hogy az öngyilkossággok 80%at férfiak követik el
Ilyenkor nyavajogjanak a feministák hogy milyen nehéz nekik
Hát igen sajnos ha valaki nem eszi meg a feminista propagandát akkor már egyből leincelezikeg himsovinisztázzák
A nőknek 100x könnyebb dolga van az élet minden területén ezért nem szeretem mikor még így is eljátszák az áldozatot
Nem találtam még meg, akinél érezném az a bizonyos szikrát.
Lehet válogatós vagyok, de felszínes kapcsolatot nem fogok tettetni.
Hadd legyek önmagam egy kapcsolatban, nem akarom megjátszani magam.
"pestiként sem tökéletes és sikeres az ismerkedés"
Ja, csak ha nagy nehezen talál az ember egy értelmes és hozzá illőnek látszó másikat, akkor 80% a valószínűsége, hogy 'pesti.
Mondjuk én már kezdem belátni, hogy nem ezen múlik a dolog. Hogy nem találok kedvemre valót, valószínűleg magamban kell keresnem az okát. Ha lenne, itt is lenne. Ha nincs, máshol sincs.
Hát többen laknak vidéken így elég valószínű hogy akit találsz az nagyon messze lakik tőled
De bp-n vagy 1 millió ember, ez több mint bármelyik másik településen így nagyobb esélyed lehet helyben találni valakit
De ha ronda vagy vagy ilyesmi baszhatod mindegy hol laksz
Hát majdnem, a nők nyilván a jó palikat akarják, egy kövér csúnya nő is 10/10 pasikra megy és az átlagosakat elhajtja
Ellenben a férfiak tőlük sokkal csúnyább nőknél is bepróbálkoznak hát ha összejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!