Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagy még mindig egyedül?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy még mindig egyedül?!

Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim válasza:

Milyen érdekes hogy 99%ban csávók írnak

Milyen érdekes hogy az öngyilkossággok 80%at férfiak követik el

Ilyenkor nyavajogjanak a feministák hogy milyen nehéz nekik

2024. márc. 10. 18:40
 42/61 anonim ***** válasza:
#41, kár hogy itt nem lehet értékelni a válaszokat. Ha lehetne, most felpontoználak. De amúgy nem vagyok incel, se soviniszta -masiniszta
2024. márc. 10. 18:42
 43/61 anonim válasza:

Hát igen sajnos ha valaki nem eszi meg a feminista propagandát akkor már egyből leincelezikeg himsovinisztázzák

A nőknek 100x könnyebb dolga van az élet minden területén ezért nem szeretem mikor még így is eljátszák az áldozatot

2024. márc. 10. 19:10
 44/61 anonim ***** válasza:

Nem találtam még meg, akinél érezném az a bizonyos szikrát.

Lehet válogatós vagyok, de felszínes kapcsolatot nem fogok tettetni.

Hadd legyek önmagam egy kapcsolatban, nem akarom megjátszani magam.

2024. márc. 10. 19:31
 45/61 anonim ***** válasza:
#40-es mentálhigiénéről kezd beszélni abban a stílusban, amiben. Kiszól a lyuk a gödörből.
2024. márc. 10. 20:44
 46/61 anonim ***** válasza:

"pestiként sem tökéletes és sikeres az ismerkedés"

Ja, csak ha nagy nehezen talál az ember egy értelmes és hozzá illőnek látszó másikat, akkor 80% a valószínűsége, hogy 'pesti.

Mondjuk én már kezdem belátni, hogy nem ezen múlik a dolog. Hogy nem találok kedvemre valót, valószínűleg magamban kell keresnem az okát. Ha lenne, itt is lenne. Ha nincs, máshol sincs.

2024. márc. 10. 20:48
 47/61 anonim válasza:

Hát többen laknak vidéken így elég valószínű hogy akit találsz az nagyon messze lakik tőled

De bp-n vagy 1 millió ember, ez több mint bármelyik másik településen így nagyobb esélyed lehet helyben találni valakit

De ha ronda vagy vagy ilyesmi baszhatod mindegy hol laksz

2024. márc. 11. 00:50
 48/61 anonim ***** válasza:
#47 nemcsak ha ronda.. elég ha àtlagos vagy màr akkor is kevés es3llyep indulsz egy àtlagos csajnál ugyanis mindenki a saját kategóriájánál sokkal jobbat akar ez bizonyìtott tény nőknél és férfiaknál is.
2024. márc. 11. 06:17
 49/61 anonim válasza:

Hát majdnem, a nők nyilván a jó palikat akarják, egy kövér csúnya nő is 10/10 pasikra megy és az átlagosakat elhajtja

Ellenben a férfiak tőlük sokkal csúnyább nőknél is bepróbálkoznak hát ha összejön

2024. márc. 11. 06:24
 50/61 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, sokan a külsőségek alapján választanak. Legyünk őszinték, az emberek nagy része átlagos vagy az alatti. Ha mindenki csak válogat és a top 10-essel akar lenni, elmagányosodik majd a társadalom, egyébként jó úton járunk. A személy milyensége már nem sokaknak érték.
2024. márc. 11. 06:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!