Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagy még mindig egyedül?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy még mindig egyedül?!

Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 08:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
Külsőm szerintem átlagos, a testemre figyelek, edzek. Inkább az önbizalmam és a kommunikációs skilljeim maradnak el. Ezért nem kellek a nőknek. Nyilván akik nekem is tetszenek, de nincsenek elszállt igényeim.
2024. márc. 10. 13:53
 32/61 Szolovjov válasza:
Így a jó. Másképp élhetném a sablonos életet. Stressz, ba*ztat az asszony, gürizni minden Forintért hogy a gyerekeknek minden meglegyen. Így meg nem görcsölök semmin, nyugi van.
2024. márc. 10. 14:06
 33/61 anonim ***** válasza:
Mert az emberekkel hosszútávon csak a baj van végül mindig. Maradnak a lazább, kötetlenebb kapcsolatok.
2024. márc. 10. 14:24
 34/61 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkivel együtt lenni csak azért, hogy ő ne legyen egyedül.

A szexet meg tudom oldani párkapcsolatOSDI nélkül is. Ha úgy alakul, hogy beleszeretünk egymásba, akkor az mégjobb. Nem zárkózom el semmitől, felőlem még házasság is lehet. De szexért nem fogok hitegetni senkit, és hamis ábrándokba ringatni sem.

Ha van olyan nő, aki ezek tudatában szívesen ismerkedne velem, akkor írjon bátran.

2024. márc. 10. 14:31
 35/61 anonim válasza:
Így alakult az életem. Munka valamint sport és egyéb szabadidős tevékenységek mellett se időm se kedvem sincs randizgatni.
2024. márc. 10. 14:37
 36/61 anonim válasza:

Régebben nehezen tudtam másokkal beszélgetni, főként férfiakkal (gyerekként volt pár negatív tapasztalatom) , megszoktam a szingli életet. :D

Ha úgy hozza az élet, akkor majd ez változik, de addig se punyhadok, elkezdem újítgatni a házamat. :)

L

2024. márc. 10. 14:48
 37/61 anonim válasza:
Itt már írhatnank egymasnak akár:-)(f)
2024. márc. 10. 18:00
 38/61 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy egy ilyen kis kérdésre hogy özönlenek a válaszok! Egyszerre szomorú, és nagy felkiáltójel a magyar nép kétségbeejtő mentálhigiénés egészsége miatt. Kedves emberek, először szeressétek ti önmagatokat, ezt a lehetséges másik fél észre fogja venni.

Nem mindegy, hogy magányos vagy, vagy egyedül vagy - aki egyedül is képes boldog lenni, és örülni a pillanatoknak. Nehéz, mert az emberbe bele van kódolva a társ utáni vágy, ezt intenzíven érzem. De nem csak erről szól az élet. Inkább leszek egyedül, mint egy romboló "párkapcsolatban", ahol a másik csupán egy szexuális tárgyként kezel, és ennyire "értékel", többre pedig nem becsül. Becsülöm magam annyira, hogy az ilyen öntudatlan ösztönlénységre nemet mondjak. Nem járok nagyon sok helyre, nincs időm és kitartás kell hozzám. Ennyi.

2024. márc. 10. 18:18
 39/61 anonim ***** válasza:

#38 Az oké, rossz kapcsolatra szerintem egyikünk sem vágyik itt, csak hogy legyen valaki.

Hanem egy társra, akivel öröm együttlenni. Az azért akkor is jó, ha egyébként magadban is tök jól ellennél. Én kivagyok magammal békülve, de attól még vágyok egy barátnőre.

2024. márc. 10. 18:28
 40/61 anonim ***** válasza:

#38 ne itt mantrázzál jó?? Légyszives! Szeresd magad, azt a szart ami vagy! Más úgyse fog.

Amúgy nem tudom mit képzelsz magadról, hogy ítéletet mondasz NULLA szaktudással más mentálhigiénés státuszáról, és főleg egy egész orszagéról.

Ugye te se voltál szájbaverve, mikor kölyök voltál?

2024. márc. 10. 18:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!