Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint 40-50 éves férfiak között komolyan nagyítóval kell keresni aki normálisan néz ki?
Ez komoly vagy csak néhány nő túloz?
Meg ez nem úgy van hogy 40-50 évesen már sokkal sokkal fontosabb hogy a férfi révbe ért, stabil egzisztenciája van, lakása, háza stb.
Szóval mi az az óriási probléma a külsejükben a férfiaknak amit nem kompenzál még a biztos megélhetés, ház, stabilitás stb.
"Néhány tény....ahhoz hogy valaki vékony legyen nem kell mást tenni mint beszedni néhány csoda pirulát mellőzni a zabálást és gyakran járni a wc-re."
Áruld már el ennek a csodapirulának a nevét. Mert ha lenne ilyen, a világon nem lenne kövér ember.
Gyakran járni a vécére... legalább ne reklámoznád, hogy hülye vagy.
30
Szépen felsoroltad, hogy mit tesznek a nők magukért, majd kifogások sorozata, hogy a férfiak és te miért nem. Mi tart vissza, hogy igényesebbek legyetek?
És lehet meglepő számodra, de ha neked nem vonzó a saját (!) korosztályod teste, hogyan is feltételezed, hogy egy jóval fiatalabb nő majd kívánatosnak tart egy hájjal takart, ősz, kopaszodó, rossz fogú férfit? (És ha még mindez nem is állna fent, akkor sem.)
Olvass utána és ki fogod találni.....
kis segítség 4 sor közepén találod.
A 30-as minek irkál egész másról?
A kérdés nem erről szólt, és gondolom nő sem vagy , tehát nem is hozzád.
20-as válaszoló sírtam a nevetéstől
nagy parizer csöcsök 🤣
Egyébként igaz, de sajnos már a 20-30 éves korosztályra is, rengeteg az elhízott, lusta és igénytelen
Én csak azt nem értem hogy mi aggódunk, nincs önbizalmunk ,fogyózunk.
A pasik meg telis tele önbizalommal és egy nagy hasú döbrögi is simán leáll flörtölgetni egy bombanővel.
Mintha a tükör a 20 éves énjüket mutatná, nem veszik észre hogy megcsúnyultak.
Hiába beszél a sértettség a pasikból. Lehet írogatni, hogy milyen sármos az őszülő halánték, meg hogy ők úgy öregstenek, mint a bor, meg dobálózni a közhelyekkel.
De ettől a tény még tény marad, hogy 40 felett a férfiak fele kopaszodik, és nagyjából ugyanennyi az elhízott. Ami nem egyenlő azzal, hogy a másik fele dús hajú és sportos!
Nőként akkor sem ez a korosztály lesz a korosztály lesz a vonzó. Eleve azt is bagyítóval kell keresni, aki nem házas, mert a többség csak alkalmi szexet vagy szeretőt keres. Ráadásul a kopasz, pocakos, műfogű negyvenes is azt hiszi, hogy ő milyen jól tartja magát, és 30 feletti nővel szóba se akar állni. Ráér próbálkozni, hiszen otthon kész p1na, meleg málé várja.
Aki tartósan egyedül van, az meg nem véletlen.
Ebből a korosztályból aki alkalmas komoly kapcsolatra, az eleve abban is van. Őket nem dobják ki azért, mert pocakot eresztett, kopaszodik, meg nem olyan szexi, mint 20 évesen...
Az az igazság, hogy 40 felett már inkább nőtöbblet van. De az is igaz, hogy ebben a korosztályban a legtöbb nő már boldogabb egyedül. Aki nem, az vagy inkább a fiatalabbak közt talál szexpartnert, amiből nem ritkán tartós kapcsolat lesz, vagy a nagyon kétségbeesettek beállnak szeretőnek, abban bízva, hogy sikerül a pasit elszeretni.
Pár esetben ketten összeállnak, mint a grízes tészta, mert egyik se talál jobbat, aztán meg nem mernek kilépni a xarból.
A legritkább eset, amikor ebből a korosztályból egy szingli férfi spontán megismer egy nőt és egymásra találnak.
Amúgy én azon gondolkodtam hogy keresek egy 30 éveset.
42 vagyok, adok magamra, de a korosztályomban a férfiak vagy fogyatékosok a társkeresőn , vagy okádék külsővel rendelkeznek.
Aki valahol is tart az sajna foglalt.
# 39
mit jelent részletesebben az odádék külső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!