Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint 40-50 éves férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint 40-50 éves férfiak között komolyan nagyítóval kell keresni aki normálisan néz ki?

Figyelt kérdés

Ez komoly vagy csak néhány nő túloz?

Meg ez nem úgy van hogy 40-50 évesen már sokkal sokkal fontosabb hogy a férfi révbe ért, stabil egzisztenciája van, lakása, háza stb.

Szóval mi az az óriási probléma a külsejükben a férfiaknak amit nem kompenzál még a biztos megélhetés, ház, stabilitás stb.

2024. márc. 6. 19:26
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
61%

Az egzisztencia nem pótolja az ápolatlanságot, elhanyagoltságot - sem azt ha valaki azt hiszi, hogy majd pénzzel megold mindent.

Megjegyzem, a 40-50-es nők között is nagyon sok a "lelakott" valaha jobb éveket látott.

Ettől még mind a nők, mind a férfiak körében van aki ad magára, sportol, ad a külső megjelenésére is. Az más kérdés, hogy pont ők azok akik - főleg ha némi értelem, kisugárzás, kommunikációs képesség is társul hozzá - válogathatnak s nem állnak le csak úgy bárkivel.

2024. márc. 6. 20:23
 22/50 anonim ***** válasza:
48%

#15! Ha ugyanolyan undorítóan néznek ki, akkor értelemszerűen egyik se.

2024. márc. 6. 20:25
 23/50 anonim ***** válasza:
40%

18

Ki a jóképű? Részben relatív, részben nem. Vannak típusok (nőkben is). Két ellentétes példa: vékonyabb, szőke, svéd típusú pasi, a másik pedig egy tipikus olasz. Van, akinek az egyik nagyon nem jön be, van, akinek a másik nem és nem fogja vonzónak találni önmagának. Viszont azt azért látni, és itt az objektív rész, hogy valaki a saját típusában igencsak jól néz ki vagy sem. És még itt sincs minden veszve, mert aki nem annyira jóképű, az is lehet vonzó sokaknak, ha megvan a kisugárzása, személyisége. És az emberek nagytöbbsége nem fotómodell külsejű, mégis van párjuk.

2024. márc. 6. 20:27
 24/50 anonim ***** válasza:
7%

Nálam inkább fordítva... Nincs egzisztenciám. Jól nézek ki.

40F

2024. márc. 6. 20:30
 25/50 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen mindegy, hogy gyárigazgató-e. Miért, szerinted Orbán vagy Mészáros annyira jól néz ki a korához képest? Pedig lenne rá pénz. Például...

Sok esetben pont a gazdag pasikban nincs igény rá, hogy sportoljanak, adjanak magukra, mert úgy van vele, hogy olyan nőt vesz így is, amilyet akar. Maximum a fogai vannak rendben, de ennyi a különbség egy gyári munkáshoz képest.

Aki meg fiatalon is sportolt, 40 felett se lusta megmozdulni, ápolt, igényes, az is maximum a korához képest néz ki jól. Igen, még Brad Pitt is... A férfiak bőrén, haján és testén is hagy nyomot az idő.

Nem beszélve arról, hogy 40 felett bizony egyre gyakoribb a merevedési gond. Hiába néz ki jól, ha sokra nem mész vele.

Aki meg esetleg kinéz valahogy, az 20 éve házas. A régóta szingli pasik általában igénytelenül néznek ki, de ez korosztálytól független. Sajnos.

2024. márc. 6. 20:50
 26/50 anonim ***** válasza:
69%

A stabilitás az nem érdekel mert az neki van, nem nekem nyújtja.

Nem is kell, de legyen haja, ne legyen nagy hasa, ne legyen szőr a hátán, ápolja a fogait, mosson hajat is, és a farka se legyen pisi szagú, használjon arcápolót, ne legyen sz@rcsíkos a gatyája, ne legyen büdös a lába, ne legyen impotens, ne legyen kicsi, járjon kozmetikushoz,hónalj szag !!!! ne legyen izzadt büdös hónalj szaga, ha szemölcsei vannak szedesse le,és legyen rajta több izom mint rajtam.

Ha kapcsolatot akar, komolyat, akkor még rengeteg olyan belső tulajdonság is van ami taszít.

Pl: irigy, panaszkodó, gyáva, rideg.ezekkel világgá lehet kergetni végleg.

2024. márc. 6. 21:07
 27/50 anonim ***** válasza:

"Szóval mi az az óriási probléma a külsejükben a férfiaknak amit nem kompenzál még a biztos megélhetés, ház, stabilitás stb."

Ez nekem is megvan, pedig jóval fiatalabb vagyok. És sok más fiatalnak is.

Nem csak a külső számít, a jellem és személyiség is.

Nem vagyunk egy korosztály. És aki gyereket akar? Az nyilván nem egy majd 50 éves pasitól mire odajut a dolog.

Aki meg a pénzre megy, annak kevés lesz a "stabilitás".

2024. márc. 6. 21:22
 28/50 anonim ***** válasza:
76%

#25 hmm hát szerintem a házasságban élő pasik is pont hogy ellustulnak, igénytelenné válnak, elhíznak. Mivel úgymond nincs motivációjuk, hogy adjanak magukra. De ez persze nem igaz mindenkire.

Általánossában az emberekre nagyban hat a környezete, nemtől függetlenül. Ha egy pasinak a haverjai, kollégái is csak a sört vedelik, akkor ő maga is úgy fogja érezni, hogy ez teljesen rendben van, ő ebben a társaságban érzi jól magát, nem akar kilógni. De ha bekerülne egy igényesebb társaságba, lehet egy idő után kínosan érezné magát, amiért löttyedt, ápolatlan, elhízott.

2024. márc. 6. 21:28
 29/50 A kérdező kommentje:

# 26

ha ilyen részletes listát tudtál írni akkor te komolyan testközelből láttad, érezted ezeket a dolgokat...brrrr... pisi szagú a farka???? basszus

2024. márc. 6. 21:29
 30/50 anonim ***** válasza:
19%

47 éves férfiként ezt olvasva kicsit mosolyogni támadt kedvem.

Szóval 40-50 közötti férfiként hiba ha nincs dús sötét hajam és borostám van? Ha 190cm mellé nem 70kg vagyok 10% testzsírral és annyi erő sincsen bennem a koplalástól hogy az asszonyt állva nyársra tűzzem a zuhanyzóban?

Néhány tény....ahhoz hogy valaki vékony legyen nem kell mást tenni mint beszedni néhány csoda pirulát mellőzni a zabálást és gyakran járni a wc-re. A vékonyság nem erény, a formás, szálkás, izmos testért viszont dolgozni kell és folyamatosan karban tartani. Nagyon kevés olyan 40 feletti nő van akinek ha megfogom a fenekét akkor azt mondom, ez igen, nem a ruha tartja egyben, férfi létemre az enyémmel nem lenne probléma ha venném a fáradságot hogy ledobjak 10 kilót. Festhetném a hajam mint a nők 99%-a és hetente járhatnák pedikűröshöz, kozmetikushoz, hogy kiszedje a körmöm alól a csemperagasztót vagy bőrömről eltávolítsa a cement maradékot, de valahogy ez sem izgat. Ami a fogsort illeti abban van némi igazság, sok olyan férfi van aki elhanyagolja a fogazatát, főleg akik még dohányoznak is,ez nálam is kiveri a biztosítékot(nem sorolom ide azokat a férfiakat akik egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a fogsort mert minden pénzüket inkább a családjuknak adják). Jöhet a toka kérdése....nos ez is adottság a férfiaknál(ahogyan a nőknél is), lehetne vele heti szinten kozmetikushoz járni, bőrfeszesítés és elektromos kezelések, de mivel nem látom így nem igazán érdekel.

Ami viszont férfiként rohadt kiábrándító az a vastag lógó karú nők látványa(integető izom), belepréseli magát az "S" nadrágba mert 20 évesen is azt hordta és szerencsére 100% nyúlik és ha leveszi a melltartóját akkor hirtelen hídról szoptatja a halakat(mert semmi izom nincs a kötőszövet alatt és között), de addig nincs semmi probléma amíg nem csomagolod ki az ajándékot vagy nem nézel a vakolat alá. A narancsbőr és striák már csak hab a tortán és én kérek elnézést mert bunkó voltam.

Végül jöhet a merevedési probléma....nos bármilyen furcsa hölgyeim, de a férfiak jó része a látványra gerjed, és ami nem tetszik az nem váltja ki a megfelelő hatást. Kor előrehaladtával egyre magasabban van az ingerküszöb, 20 évesen pusztán a látvány is elég volt, manapság már kicsit több kell hogy beinduljak. A mai világban potencianövelővel szinte mindent meg lehet oldani, tudom, használtam- Évekig abban a hitben éltem hogy szükségem van rá, de mint kiderült csak partnert kellet váltanom. Nagyon nehéz volt bevallani a volt nejemnek, hogy 20 évvel ezelőtt még szexi volt, vonzó és dögös, de a varázs sajnos elillant. Elbandukolunk az urológushoz bízva a szakértelmébe, majd közli velünk, hogy szervi probléma nincs, a keringésen kellene picit javítani és minden rendben lesz. A keringés is fontos, kellenek a kardió gyakorlatok mert egy merev péniszhez kell vérnyomás, de az is jó ha egy feszes 30 nő elhiteti velem,hogy még mindig fiatal vagyok és van még keresnivalóm.

2024. márc. 6. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!