Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szerint 40-50 éves férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szerint 40-50 éves férfiak között komolyan nagyítóval kell keresni aki normálisan néz ki?

Figyelt kérdés

Ez komoly vagy csak néhány nő túloz?

Meg ez nem úgy van hogy 40-50 évesen már sokkal sokkal fontosabb hogy a férfi révbe ért, stabil egzisztenciája van, lakása, háza stb.

Szóval mi az az óriási probléma a külsejükben a férfiaknak amit nem kompenzál még a biztos megélhetés, ház, stabilitás stb.

2024. márc. 6. 19:26
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Írom a fentieket annak fényében, hogy nem vagyok már én sem mai csirke... Ettől függetlenül tornázom meg egyebek, szóval az ápoltság amolyan alapnak számítana, viszont sokan már negyven évesen lifegő hassal, fogatlanul járnak - kelnek.
2024. márc. 6. 19:53
 12/50 anonim ***** válasza:
A nyolcas vagyok egyébként.
2024. márc. 6. 19:54
 13/50 anonim ***** válasza:
95%

A nők is dolgoznak, és megveszik maguknak, ami kell. A biztonság meg a stabilitás addig van meg, amíg a csávó le nem lép egy másik nővel.

A férfiakat nem ijesztgeti a társadalom az öregedéssel, a biológiai órával, nem akarnak nekik eladni fiatalító kezeléseket. Valahogy olyan, mintha a kapuzárási pánikig a férfiak komolyan elhinnék, hogy ők sose öregednek/halnak meg. Akkor pedig az egész elmúlás terhe egyszerre zuhan a nyakukba.

Aki akar, tudna jól kinézni. Férfiként könnyebb lenne. Könnyebb zsírt veszíteni, izmot építeni, a vastagabb bőr kicsit később öregszik, elég lenne egy napfényvédő... ahhoz képest, amit egy nő megtesz - még az is, akin nem akad meg a szemed, mert nem szép/vékony -, minimális ráfordítással lehetne hozni egy jó szintet.

2024. márc. 6. 20:07
 14/50 anonim ***** válasza:
97%

Inkább mikroszkóppal 🤣De úgy sincs.

Én 42 vagyok, de 40 fölötti jó pasit még nem láttam. Nekem a pénz nem tud kompenzálni semmit. Nem a bankkártyájával kell lefeküdnöm, hanem az ocsmánysággal.

2024. márc. 6. 20:09
 15/50 A kérdező kommentje:

# 14

de komolyan nem számít hogy egy minimálbéres pasi vagy egy gyárigazgató? ugyanolyan igénytelen a külsejük?

2024. márc. 6. 20:12
 16/50 anonim ***** válasza:
94%

Bocs de ez így nem teljesen igaz csak erre a korosztályra.

Ugyanúgy kevés a jóképű férfi 20-40 között is.

Itt még az tehet alá egy lapáttal ha el is hízik.

2024. márc. 6. 20:12
 17/50 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként a legtöbb 30-as 40-es nő is ugyanúgy dolgozik, ugyanúgy keres. Nincs szüksége ma már egy nőnek ahhoz, hogy szüksége legyen arra, hoghy a férfi eltartsa.

Szóval nem érdekel a férfi egzisztenciája és az sem, hogy mit ért el!

Vagy elég vonzó számomra vagy sem.

39 éves nő vagyok dolgozok, egyedül is boldogan meg tudok élni, nincs szükségem más pénzére, és odafigyelek az alakomra a külsőmre is.

2024. márc. 6. 20:14
 18/50 A kérdező kommentje:

# 16

a jóképű az minden nő szemében egyedi vagy tudsz példa fotót linkelni ami mondjuk valamennyire reprezentálja mi a jóképű férfi?

2024. márc. 6. 20:15
 19/50 anonim ***** válasza:
95%

6 nézz pl politikusokat

Pl.jogász politikus 43 é

[link]

Ez egy szúrópróbaszerűen csak.

2024. márc. 6. 20:17
 20/50 anonim ***** válasza:
89%

A legtöbb így néz ki:

- Dagadt, lufi hasú, nagy parizer csöcsökkel. Minimum D kosár méretűek.

- Szèles csípő, darázs derèk, parizer csöcsök, keskeny vállak

Ha csöcsörészni szeretnék, akkor nőt keresnék magamnak.

2024. márc. 6. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!