Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuka a férfi ha csak albérletben vagy önkormányzati lakásban él?
#28! Ja, értem. Te csak átmenetileg vagy kövér, de látatlanban megállapítod, hogy MINDEN nő egész életében kövér volt és az is marad. Hát, ezért nincs nőd, meg is fejtettük.
Saját magadnak is hazudsz. Pár órája írtad, hogy nem akarsz semmin változtatni és hogy azt se tudod, mi bajod, mert nem mész orvoshoz. Most meg hirtelen Adonisz tested LESZ és nem leszel beteg. Bocs, de a nők, pont úgy, ahogy te, arról döntenek, ami most van. Ezek szerint jelenleg nem felelsz meg és így nem is fogsz. Azt nem tudjuk, hogy egészségesen, vékonyan kellenél-e, de nem is fog kiderülni, mivel nem változtatsz.
Ki mondta, hogy gyárban csak 8 általánost végzettek dolgoznak?🤔
Alapvetően azt szeretnèm hogy úgy fogadjanak el ahogy vagyok. Viszont láthatóan ez a stratégia nem hozz sikert… ezért jobban kell küzdenem a kilók ellen.
Gyakorin miért ítélik el az olyan férfiakat akik számukra vonzó barátnőt szeretnének?
#32! Nem ítélik el, csak szembesítik vele, hogy egyelőre nem vonzót se sikerül. Mit gondolsz, mi nem vonzó pasit szeretnénk? Dehogynem. Én pl.kizárólag a nagyon jóképű pasikat szeretem, de amikor nincs (többször nincs, mint van), egyszer se jövök fel gyakorira reklamálni, hogy miért nincs?
33
Látatlanba én nem itelkezek az interneten. Én nagyon is tisztában vagyok a saját értékemmel. Sose voltam egy adonisz és bizonyára nem tudok versenyezni a 20 éves srácokkal meg a jóképű színészekkel mondjuk. De nem vagyok ronda és értéktelen.
Dehogynem. Pont te ítélkeztél.
"Miért kellene akkor nekem egy kövér nő aki valószínűleg egész életében az volt és az is fog maradni? 🫡"
Semmit nem tudsz róla, de azt már kitaláltad, hogy egész életében kövér volt és az is marad.
Én nem ítélkeztem. Tényeket írtam. Te írtad, nem kellesz a nőknek. Hát, akkor 2 út van. Elfogadni vagy változtatni magadon. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!