Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kuka a férfi ha csak albérletb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuka a férfi ha csak albérletben vagy önkormányzati lakásban él?

Figyelt kérdés
Szóval ha nincs saját lakása de amúgy önállóan egyedül él!
márc. 6. 07:49
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

19

Szeritned min kellene változtatnom? Nincsenek ilyen életkörülménnyel, végzettséggel , külső adottságokkal másnak barátnője? Azaz ha nem változatok kötelezően ezeken , akkor idős otthonba is úgy fogok majd bekerülni magányosan hogy sose volt senkim?

márc. 6. 09:16
 22/36 anonim ***** válasza:

Látod jól írtam, hogy nem a saját lakás hiánya a fő probléma..... Erre itt szépen lehúztak. De gondolom olyanok tették akik mindig minden miatt kizárólag másokat hibáztatnak, önmagukban meg nem szeretnek semmi hibát meglátni.

márc. 6. 09:18
 23/36 A kérdező kommentje:

20

Mindenki ahol eddig. Legalábbis az elején inkább csak találkozni. Vagy átjárni egymáshoz.

márc. 6. 09:20
 24/36 A kérdező kommentje:

22

Senki sem tökéletes. Én nem tartom magam rossz tagnak, legrosszabb kategóriának. De úgy is az a döntő hogy a másik személy mit gondol rólam.

márc. 6. 09:22
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem az, amennyiben nem az a típus, aki eljátssza az önállóságot, de azért hazaviszi anyunak a szennyest :D.
márc. 6. 11:49
 26/36 A kérdező kommentje:

25

Nincs senkim. Szüleim már a mennyben vannak. 😐

márc. 6. 12:45
 27/36 anonim ***** válasza:

Hát, lássuk. Ezek szerint nincs, vagy nem olyan, amilyet te szeretnél. Egy kövér, tanulatlan, betegeskedő gyári munkás lányt lehet, találhatnál is, ha nem lennél rosszindulatú.

Azt én nem tudhatom, hogy a rosszindulatod miatt nincs, vagy, mert magasra rakod a lécet. De az tény, hogy van valami oka és általában a változatlanság változatlanságot hoz.

márc. 6. 14:49
 28/36 A kérdező kommentje:

27

De miért kövér , tanulatlan gyári melóst kellene elfogadnom? Vagy szerinted egy 8 általánost végzett nő, és egy Szakács /érettségivel egy az egyben azonos műveltségű? És mi az hogy még beteg is legyen? Igen nekem is vannak gondjaim de egyik sem maradandó. Vagy olyan ami bárki számára látható lenne. Még kerülhetek teljesen jó formába is. Voltam 75- 80 kg (181 magas vagyok) még 26 -27 éves felnőttként is. Miért kellene akkor nekem egy kövér nő aki valószínűleg egész életében az volt és az is fog maradni? 🫡

márc. 6. 15:04
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálad sincsen semmi garancia a fogyásra, főleg hogy lusta vagy tenni érte. Ennyi erővel a kövér nő is áltathat, hogy majd egyszer lefogy. Jelenleg te is csak ezt teszed babám.
márc. 6. 15:08
 30/36 anonim ***** válasza:
91%
28: ja, persze, férfiaknál nagyobb az esély arra, hogy lefogy, mint nőknél... nő is ugyanolyan eséllyel lehet olyan, aki meghízott, de képes lefogyni. Leginkább a semmire válogatásból kéne leadni, nem pedig hüppögni, hogy senki nem akar veled lenni, pedig te olllllyan tökéletes vagy "apróságokat" leszámítva. Én pl. anno jöttem össze olyan férfival, aki ráadásul anyjával lakott, de nem volt ennyire agresszív kismalac és önsajnáltatós megaparty fazon, és nem is volt gondja az én pár kiló pluszommal sem.
márc. 6. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!