Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kuka a férfi ha csak albérletb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuka a férfi ha csak albérletben vagy önkormányzati lakásban él?

Figyelt kérdés
Szóval ha nincs saját lakása de amúgy önállóan egyedül él!
márc. 6. 07:49
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
9.van itt egy ámokfutó, aki napi szinten felteszi az albérletes, mamahoteles kérdéseit már hónapok óta, sztem klinikai eset.
márc. 6. 08:24
 12/36 A kérdező kommentje:

11

Nem én vagyok. Ez nem albérlet.

Gondolom nem 1 db gyakoris ember van ebben a csónakban.

márc. 6. 08:27
 13/36 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy csak azért vagy egyedül, mert nincsen saját lakásod. Van ott jóval több ok is, ami ehhez vezetett, csak éppen nehéz ezt belátni kérdező. Aki egyedül van, az nem teljesen önhibáján kívül van sosem egyedül.

Engem egyébként nem zavar, ha valakinek nincsen lakása, ha egyébként kölcsönös a vonzalom. Nekem van, de összeköltözni soha nem fogok senkivel, sehol.

márc. 6. 08:31
 14/36 A kérdező kommentje:

13

Persze nehéz eset vagyok. Tudom több dolog is közrejàtszik a sikertelenségemben.

Pl Csak szakmunkásom van meg egy 2 éves érettségi. Nem tanultam tovább. És 300 ezres melóm van és később se lesz változás. Aztán nem jó az egészségi állapotom. (Nem sorolom fel) , el vagyok hízva is pár éve (6-7). Én betegségnek tulajdonítom. De orvos fóbiám miatt nincsen konkrét diagnózis róla. Plusz egy csomó rosszindulat gyűlt fel bennem a sikertelenség miatt. Ezért kb kerülöm és utálom az emberek nagyrészét.

Ebbe végiggondolva nem csoda hogy egyedül vagyok.

márc. 6. 08:36
 15/36 anonim ***** válasza:
51%
#13 örökké gyerek maradsz.
márc. 6. 08:37
 16/36 anonim ***** válasza:

Mesélj, mitől lennék gyerek így közel az 50-hez?Én pl. tudatosan maradtam egyedül végleg, tehát nagyrészt saját hibából, döntésből.

márc. 6. 08:54
 17/36 anonim ***** válasza:
#14! Szépen összefoglaltad. Már csak változtatni kell, vagy beletörődni, hogy nem lesz. De nem a lakás miatt.
márc. 6. 09:02
 18/36 A kérdező kommentje:

17

Nem tudok vagy nem akarok változtatni semmin se. Azt azeretnèm ha így fogadna el (szeretne) egy nő.

márc. 6. 09:05
 19/36 anonim ***** válasza:

#18! Akkor a 2.,mert mint látod, a nőknek így nem jössz be. Nem muszáj változtatni, de akkor a te döntésed, ne a nőket szidd.

márc. 6. 09:10
 20/36 anonim ***** válasza:
Ha lenne nőd akkor hol akarnál vele lakni? Nem biztos hogy ott akarna élni nálad.
márc. 6. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!