Borkai Zsolt nem szégyenli magát? Hogy maradhat polgármester az a perverz aberált férfi ennyire pénzéhes?
Borkai Zsolt egy perverz aberált beteg férfi amit tett az elfogadhatatlan egy politikus részéről főleg úgyhogy van felesége.
De ezek után hogy maradhat polgármester nem szégyenli magát?
Miért nem mond le?
Hogy megy majd el egy átadó ünnepségre vagy hogy néz az emberek szemébe ezek után?
Amikor mindenki tudja hogy egy korupt perverz szexmániás beteg ember aki a emberek pénzén szexel prostituáltakkal.
Ha a népet, a szavazókat nem zavarja a ferdehajlamúsága, akkor ugyan minek mondanda le?
Birka nép birkaságát ki kell használni ahol csak lehet, amig csak lehet.
Most nem azért, de milyen perverzió, milyen aberráltság, milyen ferdehajlamúság?
Szerintem sem kóser az ürge, de azért ne menjetek már át népmeseíróba!
@11:45
Szerintem a nagy keresztény nemzethy értékrendbe nem igazán fér bele amit művelt.
"
Ha a népet, a szavazókat nem zavarja a ferdehajlamúsága, akkor ugyan minek mondanda le"
Családos emberként fiatal nőket döngetni mindenképp elítélendő , de semmiképpen nem utal ferdehajlamra. Ott más a felállás.
Már bocs, te "Nagyon szép lány nevű felhasználó"! (sokat elmond az illetőről hogy milyen nevet választ magának, pl. ez esetben a helyes önértékelés totális hiányáról)
Mégis mi a fene volt Borkainál amitől szerinted "egy perverz aberált beteg férfi"?
SZEXelt. Tudod a felnőttek szoktak ilyet csinálni. MAGÁNÜGY.
Nem az ajtód előtt csinálta, nem próbált meg gyerekeket, kecskéket lefektetni és nem is erőszakoskodott senkivel. Te nagyon beteg lehetsz ha ilyesmiket gondolsz.
Vagy totál hazug.
Félrelépett? Igen. Ennyi. A feleségén és a családján kívül ehhez senkinek semmi köze. A munkáját jól végezte.
Gondolom te lennél az első aki hisztizve vergődne ha valaki megpróbálna kirúgni egy meleget csak mert a prájdon vonaglott, vagy ha egy LMBTQXYZ-t nem alkalmaznának a szexuális szokásai miatt.
Szerintem minél előbb keress fel egy pszichiátert mert nagyon nyomorúságos lesz a szexuális életed ha így állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!