Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért jó, hogy sok nő ilyen kis érzékeny szendének állítja be magát, amikor nagyon nem az?
Kiskutya, kiscica a face profilon, rengeteg kedves idézet, az ember gondolná, rátalált magára a Szűz Máriára.
Aztán elolvassa a kommentjeit....
Az összetetovált mexikói drogkartell börtöntölteléknek kedvesebb gondolatai vannak állítom.
Nem akartam macerálni semmilyen nőt, csak ugye az ember próbálna ismerkedni....
Aztán nézek nagyokat néha.
Ugyanakkor meg van olyan lány ismerős, aki mindenféle trash metal koncerteket oszt meg, totál emo gondolatok, kb maga az ördög.
Aztán egy ilyen 160 centis pici lány, folyton nevetgél, kis udvarias, illedelmes.
Mondjuk bakancsban járkál+bőrgatya, meg egyéb zord holmik.
#8, ja, van ez is, szaladgál a falu körül egy elrohadt 25 éves suzukival, a profil meg tele van mustang gt-vel, sevillai nyaralók képével, stb.
Semmi, csak láttam egy profilt, aztán megakadtam a csaj kommentjein.
Cicuskám, ne a külső alapján akarj ítélni.
Középsuliban én is a rocker és punk klikkhez tartoztam, többnyire ilyen emberekkel barátkoztam, és a legtöbbjük teljesen normális, 2 lábbal a földön járó, némelyik kimondottan intelligens és okos, sokuk kimondottan jámbor és jóindulatú ember.
Tényleg mennyivel izgalmasabb egy pszichopata gyilkos, aki kis kedves mosolygós, aztán úgy darabol fel, és pakol be a ridikülödbe, hogy kettőt se tudsz előtte pislogni.
Érdekes, ha fasziban van ilyen "sokszínű" figura, nem győztök redflagezni a bnőtökkel együtt...
Nőkben persze megintcsak tök természetes, ha sumernyák módon éli az életét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!