Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért jó, hogy sok nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért jó, hogy sok nő ilyen kis érzékeny szendének állítja be magát, amikor nagyon nem az?

Figyelt kérdés

Kiskutya, kiscica a face profilon, rengeteg kedves idézet, az ember gondolná, rátalált magára a Szűz Máriára.

Aztán elolvassa a kommentjeit....

Az összetetovált mexikói drogkartell börtöntölteléknek kedvesebb gondolatai vannak állítom.

márc. 1. 05:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Az alapszabály, hogy aki erőltetetten próbálja magát vmilyennek bemutatni közösségi médiában, az nem olyan. Mert ha olyan lenne, nem érezné a szükségét a görcsös bizonygatásnak.
márc. 1. 08:44
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Reklám, megtévesztés, alapvető emberi ösztön. Mindenki jobbnak akarja kiadni magát, mint amilyen
márc. 1. 08:52
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem akartam macerálni semmilyen nőt, csak ugye az ember próbálna ismerkedni....

Aztán nézek nagyokat néha.

Ugyanakkor meg van olyan lány ismerős, aki mindenféle trash metal koncerteket oszt meg, totál emo gondolatok, kb maga az ördög.

Aztán egy ilyen 160 centis pici lány, folyton nevetgél, kis udvarias, illedelmes.

Mondjuk bakancsban járkál+bőrgatya, meg egyéb zord holmik.

márc. 1. 08:57
 14/22 A kérdező kommentje:

#8, ja, van ez is, szaladgál a falu körül egy elrohadt 25 éves suzukival, a profil meg tele van mustang gt-vel, sevillai nyaralók képével, stb.

Semmi, csak láttam egy profilt, aztán megakadtam a csaj kommentjein.

márc. 1. 09:01
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

Cicuskám, ne a külső alapján akarj ítélni.

Középsuliban én is a rocker és punk klikkhez tartoztam, többnyire ilyen emberekkel barátkoztam, és a legtöbbjük teljesen normális, 2 lábbal a földön járó, némelyik kimondottan intelligens és okos, sokuk kimondottan jámbor és jóindulatú ember.

márc. 1. 09:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Tudom, a rockerek többnyire jó arcok, meg a hasonló lázadó figurák.
márc. 1. 09:20
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Ki mondta, hogy jó? Ez egy nagyon rossz dolog, de k.urvára nem tudsz vele mit kezdeni.
márc. 1. 10:01
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Miért a külső alapján ítéled meg az embereket? Attól, hogy vki szereti az állatokat lehet bunkó az emberekkel, ha az éppen felidegesíti, főleg ha te olyannal ismerkednél, aki erre nem vevő. Az olyat én is elküldöm melegebb éghajlatra, pedig alapvetően egy nagyon türelmes, kedves embernek ismernek átlagban, és az is vagyok, de attól még mindenkit ki lehet hozni a sodrából. Az meg, hogy nem épp mindenki a te elvárásaidnak szeretne megfelelni nem biztos, hogy rossz ember. Inkább az a rossz, aki hazudozik, nyájaskodik az arcodba, utána meg kinevet a bnőivel, hogy már megint egy ismeretlen kan próbálkozik. Szóval többre becsülendő az őszinteség ember, mint a képmutatás, és attól nem lesz vki kétszínű, mert kedves idézeteket tesz ki meg kutyás képeket, de a számára zavaró embereket ignorálja.
márc. 1. 11:06
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
Annyira szánom azokat az embereket, akiknek csak 1 unalmas oldaluk van. Igaz, élőben nem találkoztam ilyennel, mert a legtöbb embert sok dolog érdekel.
márc. 1. 14:10
 20/22 A kérdező kommentje:

Tényleg mennyivel izgalmasabb egy pszichopata gyilkos, aki kis kedves mosolygós, aztán úgy darabol fel, és pakol be a ridikülödbe, hogy kettőt se tudsz előtte pislogni.

Érdekes, ha fasziban van ilyen "sokszínű" figura, nem győztök redflagezni a bnőtökkel együtt...

Nőkben persze megintcsak tök természetes, ha sumernyák módon éli az életét...

márc. 1. 19:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!