Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfinak kell lennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfinak kell lennem ahhoz, hogy esélyem legyen egy ilyen lánynál? 32/F

Figyelt kérdés

[link]

A profil nyilvános, szóval aligha lenne fair törölni a kérdésem.

2024. febr. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
34%
Azért kemény hogy ilyen lenne szerintetek az átlagos lány színt de ha ugyanezt a szintet vesszük átlag férfi verzioban akkor meg vérig vagytok sertodve😃
2024. márc. 1. 09:03
 22/54 anonim ***** válasza:
48%
Ha ez az átlag értem miért sírnak az incelek hogy az átlagos nőknek nem kellenek...
2024. márc. 1. 09:20
 23/54 anonim ***** válasza:
82%
Vagy pénz, vagy 8-9-10es férfikülső (nem a telepi józsika szemmel, hogy "sztem én 8/10es vagyok, mert igaz, hogy túlsúlyos, de 100 kiló alatt a férfi karácsonyfadísz és anyukám szerelmes belém", hanem tényleg objektíven) vagy jó kereset, amiből hajlandó is vagy rákölteni (bulik, utazások, ruhák... nem havi 1 McDönci meg Lidl sajátmárkás csoki) vagy mindkettő.
2024. márc. 1. 09:53
 24/54 anonim ***** válasza:
48%
Ha ez a csaj szép, akkor én topmodell vagyok🤣
2024. márc. 1. 10:10
 25/54 anonim ***** válasza:
53%

15 én ugyan valóban nemcsak modell külsejű hanem konkrétan modell csaj voltam és ennek a lánynak köze nincs a modellekhez…

Átlagos

És nem, nem incel vagyok

2024. márc. 1. 10:20
 26/54 anonim ***** válasza:
71%

Aki azt írta, hogy ez egy tök átlag csaj, az linkeljen már be képet légyszi a szerinte tök átlag pasiról.

Szerintem nem modell szépségű, de alapjaiban véve ha összességében nézzük jobb az átlagtól. Jó alakja van, igényes, jól öltözködik. A képek túlzóak, de ha megnézitek ezek a képei kapják a legtöbb lájkot, ebből is az látszik, hogy erre van igénye a társadalomnak (főleg férfiaknak), de ha csak megnézitek egy másik csaj, (legyen az híres vagy nem) profilját az összes többet mutató kép kapja a legtöbb lájkot, nem azok, amiken a nő arca látszik csak. A kérdezőnek valószínűleg köze nincs ehhez a lányhoz, se külsőben, se más tekintetében, egyébként meg akik itt írták, hogy beképzelt, hát honnan tudják egyfelől, másfelől meg, ha beképzelt is a sok nyálcsorgató pasi miatt, szóval köszönjétek magatoknak ezt is.

2024. márc. 1. 10:35
 27/54 anonim ***** válasza:
77%
Akinek ez átlag alatti, az milyen ferde lencsén keresztül nézi a nőket? Ez, még ha nagyon szigorúan nézzük is, min. egy erős 6/7... és ez azért, mert nem szimmetrikus meg klasszik szépségű az arca... a teste meg gyönyörűen kimunkált, 10/10es kb. Ilyenkor szokott az lenni, hogy incelkék picsognak, hogy az átlag nőknek nem kellenek átlag pasiként, és amikor felmerül a kérdés, hogy mit ért átlag nő vagy átlag férfi alatt, akkor átlag nőhöz berak egy képet Palvin Barbiból, átlag férfiról meg Jonah Hillről, amikor még kövér volt, kb.
2024. márc. 1. 11:01
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő nem átlag hanem szép nő.

Az átlag alatti nő nekem ott kezdődik hogy igénytelen ( zsíros haj, túlsulyos)

Az átlag nő: szép arc de duci, elhízott de nőies idomokkal rendelkezik szép arccal igényes a haja jól öltözik, nem szép az arca de vékony szép idomokkal

A szép nő: jó a teste és szép az arca na meg persze igényes ápolt jó stílussal (mint ez a nő)

Modell nő: szép arc durván kidolgozott testtel, extra igényes, brutál jól öltözik.

2024. márc. 1. 11:06
 29/54 anonim ***** válasza:
37%
Milliárdos görög isten, gigachadnek.
2024. márc. 1. 12:31
 30/54 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen "resting bitch face" típusú csajokat. Egyébként a kérdés jogos, milyen pasinak kell lenni egy ilyen csajhoz? Szerintem leginkább pénzes külföldinek, mert az a magyar pasi aki ennek a csajnak megüti a szintjét az vagy meleg vagy maffiózó(fidesz)-ivadék, de akkor meg minden ujjára jut egy ilyen csaj.
2024. márc. 2. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!