Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfinak kell lennem ahhoz, hogy esélyem legyen egy ilyen lánynál? 32/F
15 én ugyan valóban nemcsak modell külsejű hanem konkrétan modell csaj voltam és ennek a lánynak köze nincs a modellekhez…
Átlagos
És nem, nem incel vagyok
Aki azt írta, hogy ez egy tök átlag csaj, az linkeljen már be képet légyszi a szerinte tök átlag pasiról.
Szerintem nem modell szépségű, de alapjaiban véve ha összességében nézzük jobb az átlagtól. Jó alakja van, igényes, jól öltözködik. A képek túlzóak, de ha megnézitek ezek a képei kapják a legtöbb lájkot, ebből is az látszik, hogy erre van igénye a társadalomnak (főleg férfiaknak), de ha csak megnézitek egy másik csaj, (legyen az híres vagy nem) profilját az összes többet mutató kép kapja a legtöbb lájkot, nem azok, amiken a nő arca látszik csak. A kérdezőnek valószínűleg köze nincs ehhez a lányhoz, se külsőben, se más tekintetében, egyébként meg akik itt írták, hogy beképzelt, hát honnan tudják egyfelől, másfelől meg, ha beképzelt is a sok nyálcsorgató pasi miatt, szóval köszönjétek magatoknak ezt is.
Szerintem ő nem átlag hanem szép nő.
Az átlag alatti nő nekem ott kezdődik hogy igénytelen ( zsíros haj, túlsulyos)
Az átlag nő: szép arc de duci, elhízott de nőies idomokkal rendelkezik szép arccal igényes a haja jól öltözik, nem szép az arca de vékony szép idomokkal
A szép nő: jó a teste és szép az arca na meg persze igényes ápolt jó stílussal (mint ez a nő)
Modell nő: szép arc durván kidolgozott testtel, extra igényes, brutál jól öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!