Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfinak kell lennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfinak kell lennem ahhoz, hogy esélyem legyen egy ilyen lánynál? 32/F

Figyelt kérdés

[link]

A profil nyilvános, szóval aligha lenne fair törölni a kérdésem.

2024. febr. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem AI.

De ha igazi, akkor a gundeles évfolyamtársának kell lenned, vagy a sugardaddyjének.

Normális diáklányok, akiket leköt a tudásszomjuk, nem teszik ki közszemlére a bugyis képeiket, ugyanis életveszélybe kerülnek ezáltal.

2024. febr. 29. 23:04
 12/54 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy ez egy elég átlagos csaj. Instán bárki tudja hozni ezt a szintet, aki kicsit is ért a pózoláshoz. Nekem is full jól néz ki az oldalon az összes nőismerősöm, százszor jobban, mint a valóságban.
2024. márc. 1. 02:12
 13/54 anonim ***** válasza:
56%

Milyen lánynál?

Teljesen átlagos külsejű arcú testű lány

Nagyon maximum 6/10es

Meg ott a nagyon bölcs idézet :D

2024. márc. 1. 02:30
 14/54 anonim ***** válasza:
65%

Elég bánat feje van. Az a baj a mia világban egy ilyen átlagos, normál kinézetű csaj is azt hiszi magáról, hogy ő valami topmodell és extrém jól néz ki. Nem mondom hogy csúnya, de abszolút nem értem miért van így eltelve magától, hogy a félpucér képeit mutogassa mindenkinek az interneten.

Szóval mi kell egy ilyen csajhoz?

Alapesetben egy hasonló kategóriájú csaj bármilyen egyetemen megtalálható, nagyjából az átlag egyetemista így néz ki 18-22 éves kora között. Semmi extra, kis odafigyeléssel hozható a szint. Na szóval általában egy társaságba kell vele kerülni, elmenni párszor bulizni ezzel a társasággal, közös órákon lenni, melléülni, beszlgetni, aztán ha bejössz neki (ha látod ezt) akkor randira hívni.

De mivel ez ilyen beképzelt, egoista kis pitsa, így esélytelen és jobban is jársz ha nem akarsz tőle semmit. Amúgy legyél te is hasonló "celeb" pontosabban "wannabe celeb", pár ezres, tízezes követőtáborral, kérd fel valami közös """"tartalom"""" gyártásra, aztán hátha. Persze neked is fiatalnak, illetve rendkívül jóképűnek, edzett testűnek kell lenned VAGY sugardaddy típusnak.

Nagyjából ezt tudom elképzelni.

2024. márc. 1. 06:29
 15/54 anonim ***** válasza:
58%
Bírom ahogy a modell kinézetű csajt leátlagosozzák a bőven átlag alatti incelek. Akiknek közük nem volt még nőhöz, nemhogy ilyenhez.
2024. márc. 1. 06:37
 16/54 anonim ***** válasza:
74%
Annyira gaz az a sok beállított pucsítós kép. 2 év van köztünk a javamra, de mintha 10 lenne. Sosem értette ezt az instagramon való vetkőzést…
2024. márc. 1. 06:54
 17/54 anonim ***** válasza:
78%

16

Az Instagram egy OnlyFans light lett évek óta.

2024. márc. 1. 07:51
 18/54 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, de akkor is szánalmas.
2024. márc. 1. 08:01
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

15-ös: ez neked modell kinézetű? :D

Na ne viccelj, a modell külső valami ilyesmit jelent:

[link]

[link]

Attól még hogy én nem nézek ki így nem jelenti azt, hogy objektíven nem tudok dönteni vagy nem nyilatkozhatok a külsőről.

A Tesla Cybertruck szerintem rohadt ocsmány, és attól még hogy nincs rá pénzem mondhatom ezt.

2024. márc. 1. 08:07
 20/54 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy tök átlagos csaj. Persze ők is elvárják, hogy legyél magas, jóképű, kigyúrt, gazdag.
2024. márc. 1. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!