Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves, szociális fóbibás nőként, hogyan derítsem ki, hogy lenne e esélyem egy idősebb férfinál?
Miért tart zizzentnek?
Miért nevezed úriembernek?
3as. Gondolom, egy normál ember számára a csendesebb, szótlan emberek furák, emiatt.
Az úriember csak egy szó, jobb mint a csávó szerintem. Nem is értem, hogy miért ezt emelted ki.
Ennyiben merül ki a szocfób nálad?
Azért kérdeztem meg, mert fura egy férfire úriemberként gondolni, amíg nem ismered, nem?
3-as voltam (agorafóbiás)
Nem sok esélyed van ha szociális fóbiás vagy.
Sajnos ez nem olyan betegség ami mellet könnyű párt találni.
"Szerintem, egy idősebb férfi mindig örömmel veszi egy fiatalabb nő közeledését."
Ekkora baromságot! Majd jól kihasználja a naiv pitsát....
Hát az van, hogy az úriember sem feltétlenül hibátlan. Úgy gondolom helytelen lenne úgy gondolkodni, mintha minden férfi ugyan olyan beállítottságú, státuszú, érdelkődésű, sikeres, vagyány, és stb stb stb lenne.
Simán előfordulhat, hogy jó vagy nála. Ha pedig feszengsz előtte, akkor akár már le is esett neki hogy oda vagy érte, csak ő sem tudja kezelni még a helyzetet. Pontosan a feszengés, és az épkézláb beszélgetésre való képtelenség az egyik ismérve annak, hogy valakinek bejön a másik. Valahol ezt még "tanítják" is. Ha ennek ellenére még a maga közelébe enged, akkor van esélyed, bár a folyamat így eléggé hátráltatott lesz. Az izzó vasat viszont ütni kell. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!