Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon lehetne kiegyenlíteni a párkapcsolati piacot?
Hagyjuk a mellébeszélést, nem is kell rondának lenni, ma már egy átlagos férfi is gyakorlatilag esélytelen Tinderen, míg egy hasonlóan "semmi extra" nő éjjel-nappal válogathat a próbálkozók közül.
Ahogy nőtt a nők szabadsága, úgy okoznak egyre több kárt a világban. A férfiak boldogtalanok, magányosak és már teljesen kiábrándultak a nőkből, a nők pedig hosszú távon szintén boldogtalanok és frusztráltak, mert csak az ösztöneikre és a pillanatnyi élvezetekre képesek fókuszálni, és nem látják be, hogy alapjaiban kellene újragondolni az értékeiket.
Világos, hogy de facto senkit nem lehet rákényszeríteni valaki másra, de a jogoknak akkor és addig van értelme, amíg az azt élvezők legalább kárt nem okoznak vele. Nyilvánvaló, hogy ezen a ponton már bőven túl vagyunk.
Nincs ugyan kimondva, de mindenki tudja, hogy csak a nők választhatnak. Az, hogy a szexuális forradalommal a férfiaktól néhány évtized alatt gyakorlatilag elvették a nők a választás jogát, ugyanannyira elviselhetetlen és megbocsáthatatlan, mintha holnap a nőktől is elvennénk.
Talán érdemes lenne racionális elvek alapján szabályozni ezt a katasztrofális helyzetet, amit a nők túlzott szabadsága előidézett. csak az a kérdés, hogy hogyan?
Mielőtt az ostoba feminista törekvések tönkretették volna a társkeresést ez volt a jól bevált módszer évezredeken keresztül.
112
De hát miért gondolod, hogy előző évszázadokban kevesebb támogató társ létezett mint most? Amikor a használás, verés, átverés ennyire hétköznapi. Ennyire jó lenne nektek nőknek?
"ez volt a jól bevált módszer évezredeken keresztül."
Menj vissza a barlangba, az is bevált jó pár ezer évig. Úgyis odavaló vagy. Internet is minek. ELvoltunk nélküle sok ezer évig, most meg mindenki oszthatja a baromságait.
110-es vagyok
111-es ahogy írták is előttem, menj vissza a barlangba, vadássz, kíváncsi vagyok meddig lennél életben a jól bevált módszereiddel. Szomorú, hogy te tudnál úgy élvezkedni akár szexuális együttlét alatt, hogy a nőnek alattad kicsordul a könnye, annyira nem akarja az egészet. Lelketlen vagytok, magatokat mégis olyan jó, kedves, értékes embernek állítjátok be.
#114 #115 #116
Az akkori helyzetben még mindig jobb volt mert minden férfinek jutott nő. Most meg férfiak milliói lettek magányra kárhoztatva a nők mérhetetlen igényei miatt.
# Kinek volt jobb? Senkinek csak a selejt férfiaknak.
Mik vagyunk mi valami kenyerek amit osztanak hogy "mindenkinek jutott"?
Csúnya nő most is jutna az inceleknek csak nekik nem kell.
117
Kinek volt jobb?
Nektek pasiknak... mint írtam megint arról van szó, hogy a pasiknak mi jár, mi illet titeket. De a nők le vannak to....
Nem magányra vagytok kárhoztatva, nem egy üres szobában ültek egyedül. Ha magányos vagy vegyél állatot, légy a családoddal, haverokkal fogadj örökbe gyermeket. Ja, hogy nem ez a baj? A szex mentes élet inkább? Na ugye, az a baj, hogy nem fekszik alátok minden este egy számotokra kívánatos nő. De ha már beszélgetni, programot szervezni, foglalkozni kell a nővel, kell a fenének...
"mennyire természetes, hogy bele kényszerítetek bárkit olyan helyzetbe, amitől kifordul a gyomra? Ez talán természetes?"
Ezt ugy hivjak, hogy tarsadalmi felelossegvallalas.
Nekem is kifordul a gyomrom a malathion-tol, oszt? Most akko' sajnalni fogsz engem????
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!