Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban egy jó formában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban egy jó formában tartott 50 éves férfi női megfelelője kb. 30 év?

Figyelt kérdés

Ismerőseim körében azt látom, hogy egy karban tartott 50 éves férfi aki még jól néz ki, sármos, az nem kezd 30 évnél idősebb nőkkel. Ha meg még az anyagiak is rendben vannak, nettó fél milla+ megvan, meg a saját lakás, saját autó (ahol kell), az pedig egész biztos befutó a fiatal nőknél.

Ez azért van, mert a nők hamarabb öregszenek, de ugyanakkor bennük van a hipergámia is, hogy csak jó genetikájú és sikeres férfival jönnek össze. Ezért ilyen általános az 50 éves (jó pasi) és a 30 éves nő párosítás a mai világban? Annyi ilyet ismerek mint a rojt, és egyre többet.

febr. 26. 14:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag kevés jó pasit látok az ötvenes és kicsivel azalatti korosztályban, aki igényes és ad magára, de akadnak!

Nekem speciel ők jönnek be harmincikszévesként, viszont elfogadom, hogy nem ez az általánosan jellemző. Pont a fent leírtak miatt, tehát több a csinos nő ötven körül, mint a nem pocakos, lepukkant, jóképű, stabil pasi.

febr. 26. 21:48
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

30: 38 évesen váltam el. 38 és 40 éves korom között annyi pasi udvarolt nekem, mint egész életemben összesen. Kinyílt a világ. Aztán összejöttem egy kora harmincas pasival és azóta is együtt vagyunk.

Te meg csak itt álmodozol, hogy majd egyszer végre lesz fiatal csajod.

febr. 26. 21:52
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te mit matekozol folyton? Bele vagy buzulva a számokba? Lehet ez valami autizmus.
febr. 26. 21:54
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Álmodik a nyomor...
febr. 26. 23:38
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a megfelelője, nem mondanám. Azt el lehet mondani, hogy mennél jobban tartja magát vki, annál nagyobb esélye van nála jóval fiatalabbat összeszedni - és ez még a nőkre is vonatkozik (hacsak nincs olyan magánéleti difi, ami sok mindenre kihat). De ettől még van olyan jól karbantartott 50esférfi, aki szintén jól karbantartott 50es vagy 40es nővel van. Meg olyan 30 éves vagy fiatalabb nő is bőven, aki nem hajlandó összejönni egy ennyivel idősebb emberrel, akármilyen bugyipöndörítően jól néz ki.
febr. 28. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!