Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban egy jó formában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban egy jó formában tartott 50 éves férfi női megfelelője kb. 30 év?

Figyelt kérdés

Ismerőseim körében azt látom, hogy egy karban tartott 50 éves férfi aki még jól néz ki, sármos, az nem kezd 30 évnél idősebb nőkkel. Ha meg még az anyagiak is rendben vannak, nettó fél milla+ megvan, meg a saját lakás, saját autó (ahol kell), az pedig egész biztos befutó a fiatal nőknél.

Ez azért van, mert a nők hamarabb öregszenek, de ugyanakkor bennük van a hipergámia is, hogy csak jó genetikájú és sikeres férfival jönnek össze. Ezért ilyen általános az 50 éves (jó pasi) és a 30 éves nő párosítás a mai világban? Annyi ilyet ismerek mint a rojt, és egyre többet.

febr. 26. 14:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

5

Ezek szerint akkor téged minősít, hogy olyan közegben mozogsz, ahol nem csinos, vonzó, fiatalos negyvenes, ötvenes nők vannak, mint akiket én látok magam körül.

febr. 26. 14:17
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Az a helyzet, hogy ebben a korban hiába van valaki jól karbantartva, 2-3 év is sokat számít. 5-7 meg drasztikus változást is hozhat.

Ismertem egyszer egy állati jóképű, kisportolt férfit, 50 alatt brutalisan jó pasi volt. Eltelt pár év, és bár továbbra is aktív sportoló, de határozottan bácsi lett. Ez a legtöbb helyes ötvenessel így van.

febr. 26. 14:18
 13/35 anonim ***** válasza:
72%
Gyakorin ez a 2-4 agecel nagyon be van indulva! Pont azért írogatok gyakorira mert az élet azt igazolja hogy 35-50 éves embereknek már nincs lehetősége 20 éves vonzó nőkre. De a vicc az hogy egy 35-45 éves nőnek se kellenétek!
febr. 26. 14:18
 14/35 anonim ***** válasza:
35%

Bocsánat, hogy saját példámat hozom, és nyilván általánosításnak sincsen értelme, de én is 50 vagyok, 42-45 nek néznek általában, sportos, fiatalos vagyok.

Nem egy, nem kettő 30as nővel jöttem össze az utóbbi években, úgyhogy azt gondolom, hogy amit írsz van realitása, de ahhoz olyan férfi is kell, mert kortársaim között sok olyat is látok, akit én magam is kb 55-60 nak néznék, és hát elég trampli kinézetűek.

febr. 26. 14:20
 15/35 anonim ***** válasza:
11%

A válaszolók fele vak lehet, mert ott van a kérdésben, hogy jó formában tartott 50 éves férfi. És igen, egy 50 éves férfi simán lehet a csúcson. Ha az a kifogás, hogy Magyarországon kevés ilyen van, akkor hatványozottan igaz, hogy egy 45-50 éves férfi fog magának találni 25-30 éves nőt bőven.

A másik oldalon annak, hogy a nők 18-20 évesen vannak a csúcson az az ára, hogy később a saját korosztályukban már a nők nem válogathatnak. Az a férfi, aki választhat, meg sem nézi a 40 éves nőt a 25 éves mellett.

Simán előfordulhat, hogy valaki incel volt tiniként, de később kipattintja magát, hajbeültetés, jó munkahely stb., aztán 40 évesen elutasítja azt a kiégett, kiöregedett, elhasznált Stacyt, aki gimiben megalázta, vagy átnézett rajta. Fordítva ilyen nincs. 25-30 évesen a nőknek elmúlik a jó világ, és sosem tér vissza.

febr. 26. 14:35
 16/35 anonim ***** válasza:
74%
12: én is épp ma néztem egy ismerősöm képét, hogy te jó ég, de megöregedett... 50 évesen jól karbantartott, jómódú, jó kiállású pasi volt, 30 éves feleséggel. Most 60 éves, de kb. hetvennek néz ki, miközben a felesége egy nagyon csinos negyven éves nő.
febr. 26. 14:40
 17/35 anonim ***** válasza:
50%
Mindenki annyi, akinek érzi magát. Az idősödés, a munka, a mindennapok jelei nyilván mindenkin látszódnak. És akkor mivan? Vagy hülyére plasztikáztatod magadat, vagy egy kis enegriát fektetsz a külsődbe és elfogadod a korral járó hatásokat, mellette pedig élsz.
febr. 26. 15:02
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
15 álmodban...
febr. 26. 15:14
 19/35 anonim ***** válasza:
82%
32 évesen nekem az 50-es korosztály konkrétan láthatatlan, mint férfi, még ha jól is néz ki, nem tudok nem arra gondolni, hogy apám lehetne és amikor én megszülettem, ő már szexuális életet élt kb. Teljesen más világ. Ha jól néz ki, maximum megjegyzem magamban, hogy jól tartja magát, ügyes, de nem kelt bennem vonzalmat semmilyen szinten. Csak a korosztályomat veszem számításba párkeresésnél, azaz a kb 25-35 közöttieket, azok közül akikkel ugyanazok az érdeklődési köreink, tapasztalataink, hobbijaink, világnézetünk, stb. Már egy 40+-os is teljesen más generáció, nemhogy afelett.
febr. 26. 15:19
 20/35 anonim ***** válasza:
67%
Az úgy nem tudom hogy nem merült fel eddig de arra nem gondoltál hogy egy 30 éves nőnek még lenne igénye a testiségre is? Magyarul megmondva addig férfi a férfi ameddig potens. Akinek negyven éves korában elég volt heti egy alkalom annak ötven évesen már a havi egy is sok. Egy egészséges harmincas nő a falat kaparná egy ilyen mellett.
febr. 26. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!