Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki azzal a szöveggel jön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azzal a szöveggel jön, hogy a férfiknak csak az "instamodellek" kellenek az siránkozó vénlány ami a női incel megfelelője?

Figyelt kérdés

Vannak olyan dolgok, amiket a nők szerint tipikusan csak incel (férfiak) mondanak. Tipikusan ilyen hogy a nők anyagiasak, a pénzes férfit keresik, a jóképű kigyúrt pasit keresik, vagy hogy 180 cm alatt esélytelen vagy. Ha ilyesmit olvas valaki, megbélyegez incelként, és az írásod incel hiszti lesz.

De ez az instamodelles duma, ugyanez csak női verzióban? Ilyet csak a női incelek mondanak?

Mert mi kell ahhoz, hogy insta modell legyél?

1. Legyél nő 2. Regisztrálj fel instagramra 3. Tegyél ki magadról alulöltözött képeket

Tehát ez nem egy atomfizika. Bárki könnyen megteheti aki nőnek született, és már el is mondhatja magáról hogy instamodell.

2024. jan. 14. 20:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Pasi is könnyen megteheti hogy pl lefogy...
2024. jan. 14. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Azok a nők ilyenek akik hiaba töltik a szájukat es jiába a muszempilla akkor is meg vannak csalva és lecserélve.

Es akkor ugy èrzik tehetnek bármit is a pasiknak más kell.

2024. jan. 14. 20:22
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Igen.
2024. jan. 14. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez inkább arról szól hogy az instagramos képek nem a valóság. Aki ismer közösségi médiában ténykedő vagy ilyen social media ugynoksegben mozgó embert az tudja hogy egy influencer az adott kép minden részét optimalizálja. Az elkesziteskor a szöget, fényeket, árnyékot, távolságot stb, utána a szerkesztést, kis retusálást, faceappot stbstb.

Eleve egy képhez lőnek vagy 150et es abból valasztanak.

Meg régebben jártam egy olyan edzőterembe ahová nagyon sok influencer és többször volt hogy mellettük edzettem a tükörnél. A képeiket mindig az edzés legvégén csinálják bedurranva és az egyik srác konkrétan ott mellettem a tükörben pózolva kb 100-200 képet biztos ellőtt.

Ezzel nincs baj, azzal már inkább akik az interneten azt hirdetik hogy az instagramkép a valóság.

2024. jan. 14. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Instamodell az, aki ezért pénzt kapsz. Ha feltöltesz magadról képet akárhova, nem leszel automatikusan modell. Édes kis manócska.
2024. jan. 14. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ilyesmit olvas valaki, megbélyegez incelként, és az írásod incel hiszti lesz."

Mert az.

"De ez az instamodelles duma, ugyanez csak női verzióban?"

Igen, hasonló, jól látod.

2024. jan. 14. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm...én egy átlagos nőnek mondom magam bár azt tudom hogy (igaz sokaknak biztos nem jön be) szép alakom van. Az arcom viszont cserébe nem a legjobb, nagyobb orr, keskeny száj nem túl optimális...és bizony bizony akárhogy vesszük vizuális típusú a pasik nagy része és amit képeken vonzónak lát az már fél siker, na hadd ne mondjam az én fejemmel max az aranyos bókot nyertem el eddig, meg jó csajnak hívtak akiknek az alakom tetszett, szép sosem voltam nem is mondta senki néhány idősebb pasason kívül. És 30 felett lehet akárhogy nevezni de szerintem több esélyem lett volna a pasiknál az internet világa előtt.
2024. jan. 14. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

Jucika hiába tölt fel magáról lenge öltözetű képeket, még nem lesz insta modell. Az insta modell az, aki megélhetésszerűen csinálja, tartzozék minden mű dolog (haj, köröm, szempilla, mell, ilyen olyan töltés, és még ki tudja mi, jó sok filterrel).

És a valamilyen konkrét témában sikeresen szereplő influenszer sem insta modell. AZ insta modell az, aki semmilyen plusz tartalmat nem ad, csak a mesterségesen erősen felturbózott testét mutogatja.

2024. jan. 14. 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem ugyanaz. kÉt okból.

Az egyik az, hogy ebbena formában, mármint hogy "menden pasinak" senki nem mondja.

A másik pedig, hogy ezt nem azért mondják a nők, mert nem taélálnak pasit, hanem akkor, amikor a lúzer incikék nem találnak nőt, mert kissé elszállt a reális valóságképük.

2024. jan. 14. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Insta modell mint negatív jelzőt egyértelműen azok a frusztrált nők irogatjak akik kövérek meg rondák. Zavarja őket hogy minden pasasnak a csinosvekonynők tetszenek. És nem ők. 🤣👍🏻
2024. jan. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!