Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban egy jó formában tartott 50 éves férfi női megfelelője kb. 30 év?
Ismerőseim körében azt látom, hogy egy karban tartott 50 éves férfi aki még jól néz ki, sármos, az nem kezd 30 évnél idősebb nőkkel. Ha meg még az anyagiak is rendben vannak, nettó fél milla+ megvan, meg a saját lakás, saját autó (ahol kell), az pedig egész biztos befutó a fiatal nőknél.
Ez azért van, mert a nők hamarabb öregszenek, de ugyanakkor bennük van a hipergámia is, hogy csak jó genetikájú és sikeres férfival jönnek össze. Ezért ilyen általános az 50 éves (jó pasi) és a 30 éves nő párosítás a mai világban? Annyi ilyet ismerek mint a rojt, és egyre többet.
"Ismertem egyszer egy állati jóképű, kisportolt férfit, 50 alatt brutalisan jó pasi volt. Eltelt pár év, és bár továbbra is aktív sportoló, de határozottan bácsi lett."
Pont ugyanez van a nőknél, csak 30 évesen... nem 50 évesen, sajnos.
Tehát én is ismerek nőket akik pár éve még baromi jó csajszik voltak, de hirtelen nénik/asszonyok lettek.
27 éves vagyok, munkambol kifolyólag sok 50 körüli pasival találkozok, igen tény hogy vannak köztük olyanok akik viszonylag jól tartják magukat a korukhoz képest, de biztos hogy nem jönnék össze egyikkel sem, mert annyira azért nem fiatalok csak fiatalosak.
Hiába fiatalos egy 50 éves az akkor is 50 éves.
Persze, meg ha a 30-as nő babázni szeretne megy családot, akkor majd az ötven éves, lumbágós faszi fog utána szaladgálni, mert cserélni a pelenkát és éjszakázni a gyerekkel.
Vicc kategória.
Mindkét nemben vannak hamar öregedő emberek, ennyi.
Ne itt siránkozz, hogy kinek mi van. Ha szerinted így működik az élet, ahogy leírtad, akkor menj és keress egy 20 éves csajt magad mellé.
"ismerőseim körében azt látom, hogy egy karban tartott 50 éves férfi aki még jól néz ki, sármos, az nem kezd 30 évnél idősebb nőkkel."
Én a saját ismeretségi körömbe két ilyen esetre láttam példát, de a férfi szempontjából egyik sem lett sikersztori, csak egy nem egész másfél, illetve a másik esetben kb. két éves kapcsolat egy lányuk korabeli nővel, aki egyiket csak anyagilag húzta le, a másiknak ráment a lelki egészsége is, amikor rájött, hogy mit nyert cserébe a felrúgott családért.
Náluk évek távlatában az elhagyott feleség, illetve élettárs járt végül jól, mert náluk lett minőségi csere pár évre rá az új férj , miután kiheverték a válást, illetve szakítást.
(Számomra valahol vicces, hogy egyikük esetében egy kifejezetten alacsony, köpcös, jóindulattal átlagos arcú férj lépett le egy huszonéves, lányánál egy évvel fiatalabb új kolléganővel, és három év múlva a volt feleségnek lett egy jóképű, sportos, 190 cm magas, jó fej, kreatív építészmérnök férje, akivel megvan a lelki összhang is. És ráadásul a férfi fiatalabb nála 4 évvel, a volt férjénél megy 10 évvel.)
Amúgy ez halál komoly, hogy az itt lévő negyvenes-ötvenes incelek tényleg ezzel áltatják magukat? 🙄 Hogy sose volt nőjük fiatalon se, de majd ötvenévesen eljön a Kánaán és széttépik őket a fiatal csajok?
🤡
Férfiként tényleg csak annyi a dolga az embernek, hogy 40-50 évesen is jó formában maradjon, és akkor megkaphatja az összes fiatal nőt, aki az idősebbekre bukik (bőven van ilyen).
Nőként 20 évesen még megy a szekér, aztán 30 felé már a nagyon tetszel drágámat is felváltja a nagyon szeretlek drágám.
Egy 45 éves férfi simán nézhet ki jobban, mint az átlag huszonévesek, a férfiaknak viszont mindig a 20 évesek tetszenek legjobban. Fordul a kocka ahogy telik az idő, emiatt frusztrált sok femcel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!