Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben formált téged ha sok párkapcsolati csalódáson estél át?
Én magamon azt érzem (volt hosszabb párkapcsolatom, és sok majndem kapcsolatom, tele kudarccal, de nem amiatt, mert valami személyiségbeli gondom volt) hogy már nem olyan a kisugárzásom, vagy ha igen, mélyen tele lettem komplexusokkal. Nem tudtam megerősíteni az önbizalmam, inkább csorbították a csalódások. Nagyon leértékelem magam nap mint nap, akit nem találok méltónak a szeretetre-és ez egy ponton mindig is beigazolódik.
Illetve arra gondolok, hogy hiába sikeres az életem, alapvetően gondom nincs az ismerkedéssel, de nem is gondolkodok szerelmen, mert "úgyse szeretnének" meg.
Ami pozitívum hogy egyedül is megtanultam boldogulni, nem akarok/fogok senkitől sem függeni, talpraesett lettem és megtanultam hogy kizárólag csakis magamra támaszkodhatok.
Ha mindent egybenézek, toronymagasan több szr-t kaptam mint valaha jó érzéseket
Ki hogyan éli meg ezeket?
huszonéves L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!