Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben formált téged ha sok párkapcsolati csalódáson estél át?
Én magamon azt érzem (volt hosszabb párkapcsolatom, és sok majndem kapcsolatom, tele kudarccal, de nem amiatt, mert valami személyiségbeli gondom volt) hogy már nem olyan a kisugárzásom, vagy ha igen, mélyen tele lettem komplexusokkal. Nem tudtam megerősíteni az önbizalmam, inkább csorbították a csalódások. Nagyon leértékelem magam nap mint nap, akit nem találok méltónak a szeretetre-és ez egy ponton mindig is beigazolódik.
Illetve arra gondolok, hogy hiába sikeres az életem, alapvetően gondom nincs az ismerkedéssel, de nem is gondolkodok szerelmen, mert "úgyse szeretnének" meg.
Ami pozitívum hogy egyedül is megtanultam boldogulni, nem akarok/fogok senkitől sem függeni, talpraesett lettem és megtanultam hogy kizárólag csakis magamra támaszkodhatok.
Ha mindent egybenézek, toronymagasan több szr-t kaptam mint valaha jó érzéseket
Ki hogyan éli meg ezeket?
huszonéves L
Huszonévesen kár, hogy lehúztad a rolót. Mindenkit ér csalódás, vagy magánélet, vagy munka terén és mégis feláll, tanul az esetekből.
Az, hogy most te egyedül elboldogulsz is csak egy bebeszélés, egyfajta nyugis duma önmagadnak.
Sajnos annyira nem szereted saját magadat, hogy nem hiszed el, hogy más is szeretni tudna.
Ami valahol igaz, mert hosszútávon nem lehet téged szeretni önmagad helyett.
Először megkéne szeretni magad és a hiányosságaidon javítani.
Akkor leszel boldog szingliként vagy akár társ mellett a jövőben.
A hiányosságaim sokszor abban nyilvánultak meg hogy nem tudták megmondani miért, de vagy nem lettek szerelmesek/ elmúlt/ nem tudták megmondani miért nem szeretnek meg. Még az egy éves kapcsolatom is valahogy ellangyosodott konkrét okott nem tudott a másik mondani
Így hogy javítsak? Sosem vagyok elég jó senkinek, de nem mondja hogy itt vagy ott javulnom kellene
1 éves kapcsolatban ha nem szeret beléd akkor nem szeret és kész. Nincs rá magyarázat miért nem szeret beléd azért nem tudott választ adni. Egyébként ha valaki 2 év után azzal jön elő, hogy elmúltak az érzései az beléd nem volt szerelmes soha, csak fellángolás voltál.
(Ami tart 1-2 hétig minum - 2 évig maximum)
De hát nem lehet megmagyarázni tényleg miért csak fellángolás vagy, miért nem tud beléd esni sehogyse valaki. A szerelem nem úgy működik, hogy " na most ez jó lesz, mert szép, okos, jól kijövök vele szóval most belészeretek" egyáltalán.
Az csak jön kérdés nélkül.
Neked még nem jött el az a személy akivel kölcsönös lenne az érzés.
Nem kell, hogy hiba legyen benned. Tényleg lehetsz te tökéletes is egyedül ezen a földön akkor se biztos, hogy valaki belédszeret, vagy, hogy te viszonozni fogod.
Egyszerűen szeresd magad, legyen több önbizalmad és ha az megvan akkor boldogabb leszel szingliként, vagy partnerekkel évekig, életed végéig.
Amúgy meg mint tudjuk a szerelem legtöbb esetben elmúlik, szeretetté alakul át, vagy keveredik a szeretettel időnként.
Fölösleges hajtani, de eldobni is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!