Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a nagy intenzitással induló kapcsolatok végződnek a legnagyobb csalódásokkal?
Gondolok itt arra, hogy akár hónapokig úgy tűnik, hogy megtaláltad a lelki társadat, akivel közösek vagytok minden fontos kérdésben, a szex is megy, a vonzalom is megvan. Viszont külső szemlélődőként úgy tűnik, mintha kissé gyors lenne a tempó.
Gondolok itt arra, hogy már 1-2 hét után szerelmet vallanak egymásnak és többé-kevésbé ilyen jellegű a kommunikáció azóta is, az egyik fél pár hét alatt felmondja a vidéki munkáját és albérletét, hogy a másik félhez tudjon költözni a felmondási idő után, a szülőknek már 1,5 hónap után bemutatják egymást.
Nem függ össze.
A nagy jntenzitással indulo kapcsik a kapcsolat alatt is sokkal erosebb intenzitasuak a szakítások meg drámaiak.
Az egész filmbe illő
Mig a csendes lassan kialakulo kapcaik általában laposak és csendes elválással a végén.
Ez csak ennyiben meghatározó.
Az hogy melyik mekkora eséllyel borul fel és lez vége, szerintem 50-50 esélyes.
Mivel egy lapos pasitol mondjuk sok tett nem is várható a kapcsolatért vagy a nőért. Így a lapos kapcsik sztem még gyengébbek is mint az intenzivek.
En ugy vagyok vele ha vkivel csak futolag akár 2 honapig leszek csak de az a 3 honap ne arrol szoljon már hogy azt várom mikor nyögi ki vegre hogy szeret.
En ugy vagyok vele akarmennyi ido is lesz de az ne kinlodás legyen már, hanem megélt érzelmekkel, legyen benne apai anyai.
1 honap alatt meglehet annyi mindent élni amit mások évek alatt se fognak soha.
Ehhez meg kell az a lökés. Ott belul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!