Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 40-50 évesen leginkább miért nem akarnak velük egykorú nőket?
Figyelt kérdés
Ekkor miért alakul ki ez a beteges vágyódás a 25-30 éves nőkre?febr. 23. 21:46
11/30 anonim válasza:
#11 és te ennek tudatában milyen korú pasikal ismerkedsz? :D
12/30 anonim válasza:
Én most 36 vagyok, de kb. már 16 éves korom óta bejönnek a 25-30 éves csajok 😀
Gondolom 50 évesen is így lesz
13/30 anonim válasza:
Férfiak közül van akinek jól áll a kor. A nők között konkrétan senkinek sem áll jól az öregedés. Egy férfi arcot markánsabbá tehet néhány ránc. Egy női arcot csak elcsúfítani tudnak a ráncok. Egy férfinak tekintélyt parancsoló külsőt adhatnak az évek. Eközben a nők elhervadnak mint a virág.
14/30 anonim válasza:
14-magyar férfiak szarul oregszenek. Átlagban rosszabbul néznek ki, mint a nők.
15/30 anonim válasza:
Nem a 11 vagyok, de én is 32N, én 25-35 között ismerkedek pl.
16/30 anonim válasza:
Ja, de az lemaradt, hogy normális esetben 50 évesen nem kell párkereséssel foglalkoznom és az az ember, aki mellettem lett öreg, őt nem fogom rondának tartani. (Ha mégis párt kellene keresnem, akkor is a saját korosztályomból próbálnám megtalálni a nekem legjobbat.) Tudok 50+-os párokról, akik élnek egymással szexuális életet, szóval kétlem, hogy lehetetlen dolog lenne. Egyikőtök se ennyi idős, hogy tapasztalatból beszéljetek, csak mocskolódni akartok szokás szerint. :)
17/30 anonim válasza:
40+ nőként csak megerősíteni tudom a kérdést, tényleg minden férfi a fiatal nőket akarja, az én korosztályom szinte láthatatlan marad számukra még akkor is, ha nem vagyunk rondák.
18/30 anonim válasza:
Ha nem unalmas és rettentően komoly a hölgy, és van benne egy kis egészséges lököttség és még nevetni is szeret, akkor jöhet, de ilyennel nem találkoztam még.
19/30 anonim válasza:
Azt kapjatok, amit megerdemeltek....
39F incel
20/30 anonim válasza:
17
"40+ nőként csak megerősíteni tudom a kérdést, tényleg minden férfi a fiatal nőket akarja, az én korosztályom szinte láthatatlan marad számukra"
Hány ötvenes-20,30-as felállást ismersz? Én 1-et. Nem jellemző. 50+ os ismerőseim nagyrészének van párja. Az ő párjaik miért nem láthatatók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!